halloween

2020 halloween-i játékok ingyen!

Nyakunkon a Halloween, ami egyet jelent azzal, hogy az Epic Games Store is előrukkolt egy ilyen témához kapcsolódó akcióval, melynek keretein belül, akár 75% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni a jobbnál jobb játékokat, azonban most nem erről lesz szó, hanem a azokról a játékokról, melyeket ebben az időszakban ingyen szerezhettek meg az online játékáruház jóvoltából:

1. Blair Witch https://www.epicgames.com/store/en-US/product/blair-witch/home

Élj át egy új, Blair Witch filmek által vezérelt pszichológiai horror játékot, amely tanulmányozza a félelemre és a stresszre adott reakcióid! Ha szereted a rettegést, mindenképp próbáld ki! Október 29-től november 4-ig ingyen hozzájuthatsz az Epic Games Store oldalán.

2. Ghostbusters: The videogame remastered https://www.epicgames.com/store/en-US/product/ghostbusters-the-video-game-remastered/home

A szeretett és kritikusok által elismert Ghostbusters videojáték visszatért az Epic Games áruházába, ráadásul október 29-től november 4-ig ingyen megkaparintható!

Szívesen játszanál, de nincs hozzá megfelelő eszközöd? Gyere be üzletünkbe személyesen, vagy válogass webáruházunk Gamer PC kínálatából! Garantáltan megtalálod a számodra megfelelőt!

Kosár

close