ow

Overwatch 2 szivárgások

A gamer világ nagy része már tűkön ül a héten induló Blizzcon miatt, de főleg azon pletykák okán, melyek a héten röppentek fel az Overwatchot övezően.
A bejelentésről már szivárogtatott egy belsős munkatárs az ESPN számára.

A legnagyobb figyelmet a fent látható kép kapta, melyen az Overwatch logója mellett egy 2-es számot láthatunk, amiből sokan az Overwatch 2 bejelentésére következtettek.
A kezdeti felhajtás óta azonban az ESPN munkatársa, Rod Breslau ezt cáfolta.

A Tweet-jéből kiderül, hogy állítsa alapján szó sincs Overwatch 2-ről, helyette inkább a játék egy újabb fejezete érkezhet, amely Overwatch: Chapter 2, vagy hasonló címen futhat majd. Persze egyenlőre semmi nem fix, de, ha tényleg így alakulnak a dolgok, akkor ez jó hír lehet a játékosok számára, hiszen valószínűleg nem kell újból megvásárolniuk egy teljes játékot.

De nézzük is meg, hogy a szivárogtatott infók mire is vonatkoznak pontosan. A Tracer nevű karakterről kijutott kép alapján a készítők kicsit újragondolták a hősök tulajdonságait, érkezik a talent rendszer, melyben a különböző képességeket tartalmazó listából, szintlépés esetén választhatunk majd. Azonban ezt a rendszert csak a vadonatúj PvE (Player versus Environment azaz a Játékos a környezete, főleg a játék által működtetett robotok ellen) játékmódban lesz majd elérhető. Az eddigi sztorit tovább mozgató PvE küldetésről annyit lehetett hallani, hogy egyszerre legfeljebb négyen vághatunk bele, és Rio de Janeiróba találják majd magukat a játékosok.

Az Overwatch új része tartalmazni fog egy új játékmódot is, mely a Push nevet kapta, és elsőként majd az új, torontói pályán futhatunk össze vele. Ezen felül szó volt még egy új, 32. hősről is, akit Echo néven emlegettek, ám Breslau az ezzel kapcsolatos információkat időközben visszavonta.

Eközben kiszivárgott egy újabb Overwatch-artwork, de most nem máshonnan, mint egyenesen a Blizzard Gear Store hivatalos oldaláról. A képen pedig jól látszik, hogy bal felül feltűnik rajta az új hős is, akit minden bizonnyal a BlizzConon ismerhetünk meg jobban. Több találgatás is úgy végződött, hogy ő lehet Athena, akinek hangját a játék bemondójaként ismerhetjük.

A fent leírtak közül semmi nem garantált, és a pontos végeredményre még várnunk kell. A BlizzConon mindenre fény fog derülni, más játékok jövőjét illetően is.

Kosár

close