scan

A legjobb vírusirtók Windows-ra az AV-TEST szerint

A németországi AV-TEST nevű független szervezet három szempontot figyelembe véve rangsorolja a Windows kompatibilis vírusirtókat: használhatóság, védelem, teljesítmény.

Az augusztusban közzétett jelentése szerint a Microsoft Defender maximális pontszámmal, immáron másodszorra áll a lista élén, ezzel elnyerve a legjobb ingyenesen beszerezhető vírusirtó szoftver címet.

A Microsoft Defender egy ingyenes vírusirtó szoftver, amiért nem kell fizetniük a Windows 10 felhasználóknak. A szoftverben nemrégiben zajló frissítések során egyesítve lett a tűzfal, a gyerekzár és még sok más hasznos funkció helyet kapott benne.  

A Microsoft Defender mellett a G Data, a Kaspersky, a McAfee, az AhnLab, az Avira, az F-Secure, és a  NortonLifeLock is hasonlóképpen teljesítettek, valamennyi szoftver elérte a maximálisan megszerezhető 18 pontot.

Vírusos a laptopod/számítógéped és nem tudod mit csinálj? Ne aggódj, segítünk! Hozd el üzletünkbe a vírusos eszközt és mi megmentjük! Tekintsd meg további szolgáltatásainkat weboldalunkon, vagy érdeklődj a +3646/796-827-es telefonszámon!

Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

SHOPPING CART

close