Laptop alaplap javítás, BIOS frissítés és újraírás

Kizárólag ingyenes oda-vissza szállítással

Laptop alaplap javítás szolgáltatásunkat kizárólag ingyenes háztól-házig szolgáltatással tudod igénybe venni.

A következő Miskolci területeken ingyenesen felvesszük a meghibásodott laptopot javításra!

Avas, Bábonyibérc, Miskolc Belváros, Diósgyőr, Egyetemváros, Hejőcsaba és Görömböly, Komlóstető, Martinkertváros, Miskolctapolca, Pereces

Az alaplapi hibák és BIOS problémák gyakran bonyolultak és nehézkesek lehetnek, de ne aggódj, mert mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Vállaljuk a laptop alaplap javítását, BIOS frissítést és újraírást is, országosan, 3 hónap garanciával. A tapasztalt szakértőink gyorsan és hatékonyan diagnosztizálják és javítják az alaplapi hibákat, frissítik és újraírják a BIOS-t, hogy laptopod ismét a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Szolgáltatásaink:

  1. Laptop alaplap javítás: Az alaplapi hibák diagnosztizálása és javítása, beleértve az áramkörök, a kondenzátorok és a forrasztások ellenőrzését és helyreállítását.
  2. BIOS frissítés: A legújabb BIOS verzió telepítése a laptopra, hogy javítsuk a teljesítményt, a stabilitást és a kompatibilitást.
  3. BIOS újraírás: A BIOS újraírása a sérült vagy korrupt BIOS fájlok helyreállítása érdekében, hogy a laptop megfelelően működjön.

Miért válassz minket?

  • Tapasztalt szakemberek: Szakértő csapatunk évek óta foglalkozik laptop alaplapok javításával és BIOS frissítésekkel, így biztos lehet abban, hogy a legjobb kezekben van a készüléke.
  • Gyors és hatékony szolgáltatás: Tudjuk, hogy a laptopja fontos az Ön számára, ezért célunk, hogy minél gyorsabban visszaállítsuk a működőképességét.
  • Országos lefedettség: Bárhol is legyél az országban, szolgáltatásaink elérhetők és hozzáférhetők Számodra.
  • 3 hónap garancia: Biztosak vagyunk a munkánk minőségében, ezért 3 hónap garanciát vállalunk minden laptop alaplap javítására, BIOS frissítésre és újraírásra.
  • Versenyképes árak: Kiváló minőségű szolgáltatásainkat versenyképes áron kínáljuk, hogy a lehető legjobb értéket biztosítsuk Számodra.

Kapcsolat:

Fordulj hozzánk bizalommal a laptop alaplap javításával, BIOS frissítéssel és újraírással kapcsolatos kérdéseddel és igényeddel. Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, hogy szakértőink segítséget nyújthassanak a laptopod helyreállításában és karbantartásában.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK:

Mennyibe kerül az alaplap javítás?

Ez változó, de általában 20 000 – 30 000 Ft. körüli összegre lehet számítani, csak abban az esetben kell kifizetni ha sikeres volt a javítás!

Milyen alaplapokat javítotok

Csak olyan alaplapot érdemes javítani ami értékes, használt ára is min 50 000 Ft. és így gazdaságilag megéri, nem kell újat venni ha sikeres a javítás.

Milyen esetben lehet megjavítani egy alaplapot?

A legtöbb esetben, ezt főleg teszt után tudjuk megmondani.

Mennyi idő szükséges az alaplap javításhoz?

Min. 2-4 hét szükséges, de előfordulhat, hogy gyorsabban elkészül az alaplap.

Garanciát vállaltok?

Igen, 3 hónap garanciával javítjuk az alaplapokat.

Mi van ha nem tudjátok megjavítani az alaplapot?

Ebben az esetben nincs semmilyen költséged.

Személyesen nem tudom bevinni a az alalapot, megoldható futárral?

Igen, persze, a futár díját kell csak kifizetni ami 3 000 Ft. körül van.