Ha a legjobb ár/értéket keresed, akkor nyugodtan válaszd a “B” kategóriás terméket!

“B” kategóriás termékek előnye: sokkal jobb áron va de ugyanúgy használható mint az “A” kategóriás termék.

“B” kategóriás termékek hátránya: esztétikailag kifogásolható.

A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek.

Monitorok:
A “B” kategóriás monitoroknál a kijelző foltos és vagy karcos vagy pixelhibás, illetve lehet a borításon is külsérelmi nyom (repedés, törés).

Notebookok:
A “B” kategóriás notebookoknál a kijelző lehet foltos és vagy karcos vagy pixelhibás, érintő képernyő esetében nem vagy nem tökéletesen működő, továbbá a borításon lehetnek külsérelmi nyomok (repedés, törés), 0%-os akkumulátor vagy akkumulátor nélkül esetleg egyik USB port nem működik vagy törött.

Műszakilag kifogástalan jelentése:

Egy laptop esetében a “műszakilag kifogástalan” azt jelenti, hogy a készülék minden alapvető funkciója megfelelően működik, és az eszköz képes teljesíteni a feladatokat, amelyekre tervezték. Ez azonban nem zárja ki az esztétikai hibákat, mint például karcok, törések, vagy akár az akkumulátor rossz állapota. Egy műszakilag kifogástalan laptop az alábbiakat tartalmazhatja:

  1. Megfelelően működő processzor, memória, merevlemez vagy SSD, és alaplapi alkatrészek.
  2. Működő képernyő, billentyűzet és érintőpad.
  3. A portok, csatlakozók és bemenetek megfelelő működése.
  4. Az operációs rendszer és a szoftverek zökkenőmentes futása.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a feltételek a laptop belső működésére vonatkoznak, és nem befolyásolják a külső állapotot vagy esztétikai hibákat.