Laptop alaplap javítás, BIOS frissítés és újraírás – Miskolcon és országosan, 3 hónap garanciával

Az alaplapi hibák és BIOS problémák gyakran bonyolultak és nehézkesek lehetnek, de ne aggódjon, mert mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Vállaljuk a laptop alaplap javítását, BIOS frissítést és újraírást is, országosan, 3 hónap garanciával. A tapasztalt szakértőink gyorsan és hatékonyan diagnosztizálják és javítják az alaplapi hibákat, frissítik és újraírják a BIOS-t, hogy laptopja ismét a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Our services:

 1. Laptop alaplap javítás: Az alaplapi hibák diagnosztizálása és javítása, beleértve az áramkörök, a kondenzátorok és a forrasztások ellenőrzését és helyreállítását.
 2. BIOS frissítés: A legújabb BIOS verzió telepítése a laptopra, hogy javítsuk a teljesítményt, a stabilitást és a kompatibilitást.
 3. BIOS újraírás: A BIOS újraírása a sérült vagy korrupt BIOS fájlok helyreállítása érdekében, hogy a laptop megfelelően működjön.

Why choose us?

 • Tapasztalt szakemberek: Szakértő csapatunk évek óta foglalkozik laptop alaplapok javításával és BIOS frissítésekkel, így biztos lehet abban, hogy a legjobb kezekben van a készüléke.
 • Gyors és hatékony szolgáltatás: Tudjuk, hogy a laptopja fontos az Ön számára, ezért célunk, hogy minél gyorsabban visszaállítsuk a működőképességét.
 • Országos lefedettség: Bárhol is legyen az országban, szolgáltatásaink elérhetők és hozzáférhetők Ön számára.
 • 3 hónap garancia: Biztosak vagyunk a munkánk minőségében, ezért 3 hónap garanciát vállalunk minden laptop alaplap javítására, BIOS frissítésre és újraírásra.
 • Competitive prices: We offer our high quality services at competitive prices to ensure you get the best possible value.

  Contact:

  Forduljon hozzánk bizalommal a laptop alaplap javításával, BIOS frissítéssel és újraírással kapcsolatos kérdéseivel és igényeivel. Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, vagy látogasson el hozzánk személyesen, hogy szakértőink segítséget nyújthassanak Önnek a laptopja helyreállításában és karbantartásában.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS:

Mennyibe kerül az alaplap javítás?

Ez változó, de általában 20 000 – 30 000 Ft. körüli összegre lehet számítani, csak abban az esetben kell kifizetni ha sikeres volt a javítás!

Milyen alaplapokat javítotok

Csak olyan alaplapot érdemes javítani ami értékes, használt ára is min 50 000 Ft. és így gazdaságilag megéri, nem kell újat venni ha sikeres a javítás.

Milyen esetben lehet megjavítani egy alaplapot?

A legtöbb esetben, ezt főleg teszt után tudjuk megmondani.

Mennyi idő szükséges az alaplap javításhoz?

Min. 2-4 hét szükséges, de előfordulhat, hogy gyorsabban elkészül az alaplap.

Garanciát vállaltok?

Igen, 3 hónap garanciával javítjuk az alaplapokat.

Mi van ha nem tudjátok megjavítani az alaplapot?

Ebben az esetben nincs semmilyen költséged.

Személyesen nem tudom bevinni a az alalapot, megoldható futárral?

Igen, persze, a futár díját kell csak kifizetni ami 3 000 Ft. körül van.

Eladó számítógépek

I AM INTERESTED

SHOPPING CART

close