Internet news

Browser gaming? Why not?!

browser

Volt idő, amikor a böngészők csak az interneten való szörfölésre szolgáltak. Most azonban tetszőleges számú feladatot elvégezhetünk, mint pl.: zene keverés, videó szerkesztés és akár az FPS játékok futtatása. Az FPS játékok böngészőn való játszásában az a legjobb, hogy csak internetre és egy számítógépre van szükség. Ez remek lehetőség azoknak akiknek nincs sok idejük, vagy nem rendelkeznek komolyabb számítógéppel. Mai cikkünk sorba rendezi a játékosok mennyisége alapján készült top 8 legjobb böngésző alapú FPS -játékot, amelyeket ingyenesen ki is próbálhatunk!

8, Superhot

Superhot

Ha nem vagy a többjátékos módú játékok rajongója, akkor ezt a játékot neked találták ki. A Superhot letisztult, esztelen szórakozás, ahol egyedül szállhatunk szembe az ellenség harcosaival. Nincsenek élet pont jelző csíkok, vagy lőszer gyűjtögetés. Egyszerűen csak a főhős és ők. Csak annyit kell tennünk, hogy fegyvert ragadunk, majd lövünk és lövünk, amíg tovább nem tudunk menni.
A játék törekszik látványos fizikai elemek megjelenítésére, így nem árt, ha olyan gépet választunk, amely nem riad vissza a számolgatástól. Ilyen gépünk pl. a Dell Latitude E5470.

Link a játékhoz: Superhot

7, Wolfenstein 3D

A Wolfenstein 3D egy nagyon híres FPS játék. A játék cselekménye egy lengyel eredetű amerikai kémre épül, kinek feladata a náci birodalom megdöntése. Ennek érdekében a kémnek ki kell jutnia egy kastélyból. Útközben egyre erősebb fegyvereket kell találnunk, hogy képesek legyünk felülkerekedni az egyre erősebb ellenségeken. A játékhoz alkalmas számítógép and laptop egyaránt megtalálható üzletünkben.

Link a játékhoz: Wolfenstein 3D

6, Critical Ops

Egy érdekesség következik, ugyanis ez a játék a telefonos játékosokat célozza. A legtöbb modern FPS játékkal ellentétben ez a játék egy Old-School sémát követ. Bizonyos optimalizálási és hibaproblémákkal szembe találhatjuk magunkat, hiszen a játék még alfa-fázisban van. Online játszható és letölthető Android és IOS eszközökre is.

5, Global Strike

A játék a körökre osztott küzdelem körül forog, és a győzelemhez jó reflexekre lesz szükség. Játékba szálláshoz nincs is más dolgunk, minthogy rákattintunk a Start gombra. A játék motorja nagyon simán működik. A grafika azonban nem olyan látványos, de az általános játékmenet eléggé magával ragad ahhoz, hogy ez ne legyen zavaró. A játék nem rendelkezik komolyabb igénnyel, ezért szinte bármelyik üzletünkben kapható gép megbirkózhat vele.

Link a játékhoz: Global Strike

4, Warmerise: Red Vs. Blue

Nem rendelkezik nagyszerűnek mondható grafikával, de ez azt is jelenti, hogy könnyedén futtatható lassabb interneten és rendszereken is. Az online ranglista és a versenyképes multiplayer környezet az, ami még érdekesebbé teszi a játékot. Ezen túlmenően, ez a játék népszerűségének köszönhetően lehetővé teszi, hogy a nap bármely szakaszában megtaláljuk a megfelelő partnert. Ahhoz azonban, hogy játszani tudjunk, szükség lehet extra pluginekre.
A játéknak nincs nagy erőforrás igénye, ezért szinte bármelyik üzletünkben kapható gép megbirkózhat vele.

Link a játékhoz: Warmerise: Red Vs. Blue

3, Rush Team

Ha a többjátékos élményt kedveled, akkor feltétlenül próbáld ki ezt a játékot. A rendszer úgy lett kialakítva, hogy ne kelljen menü menü hátán átverekedni magunkat, hogy végre játékba keveredjünk. Kifejezetten csapatokra tervezték, ezért egyedül nem megyünk túl sokra a játék folyamán, érdemes tehát együttműködni csapatunk többi tagjával. A csapat folyamatosan feladatokat kap, melyek megjelennek a térképen is. Ezen feladatok megoldása nélkülözhetetlen a győzelemhez. Egyetlen negatívum, melyet mi is tapasztaltunk, hogy a szerverek elérése nem mindig megfelelő, így időnként magas pingre és némi laggra is lehet számítani. A megfelelő játékélmény biztosításához a következő gépünket ajánljuk: Fujitsu Esprimo P720.

Link a játékhoz: Rush Team

2, Contract Wars

Ez az orosz játék a közeljövőben játszódik, és olyan politikai viszonyokra épít, amelyek taktikai harc használatát kényszerítik. A játékosok szabadon választhatják meg fegyvereiket, ellenfeleiket és csapatuk méretét. Cél az ellenség megsemmisítése, miközben minden egyes gyilkosságért jutalom pontokat kapunk. A győzelemhez jól végrehajtott taktikai döntések és a csapat együttműködése szükséges. A játék nemcsak a böngészőben játszható, van lehetőség a játék letöltésére is, ami némi pluszt ad a játékmenethez. A játék fejlesztői erősen ajánlanak egy dedikált VGA-t a játék megfelelő futtatásához. Üzletünkben lehetőség nyílik VGA kártya vásárlására és beszerelésükre.

Link a játékhoz: Contract Wars

1, Quake Live/Arena

A század legjobb first-person lövöldözős játékának tekintik. Ezt a játékot akár böngészőben, vagy akár Steamen is játszhatjuk. Sci-fi karakterként kell csatába szállnunk egy Player-vs-player arénában. Az, akinek jó a stratégiája, jól mozog, jól céloz és némi szerencséje is van, az könnyedén a többiek felé kerekedhet és megnyerheti a játékot. A gép nem rendelkezik kimondottan nagy igényekkel, ezért szinte bármelyik üzletünkben kapható gépen futtatható.

Link a játékhoz: Quake Live/Arena

Ezzel el is érkeztünk top 8 listánk végéhez. Amennyiben szükséged lenne egy eszközre, amelyen a listában szereplő játékokat szeretnéd játszani, weboldalunkon megtalálod a számodra legideálisabb készüléket.
Jó lövöldözést és jó játékot kíván az Intec PC csapata!