szoftveres javítás, szerviz

Software repair:

harveres javítás, szerviz

Hardware repair:

szerviz folyamata

Service process:

  • We assess and investigate the error (free)
  • If the required part is not in stock, we will obtain it based on prior agreement
  • We will do the repair
  • Időtartam: 1-5 nap

A miskolci belvárosi számítógép szervizünk a megoldás a számítógépes gondokra. Minőségi szolgáltatásokkal és kedvező árakkal állunk rendelkezésedre, hogy az asztali számítógéped a lehető legjobb állapotban legyen. Legyen szó hardver hibákról, vírusokról vagy szoftverproblémákról, a szakértőink segítenek, hogy a számítógéped újra tökéletesen működjön.

Miért válassz minket a számítógép szervizeléséhez Miskolc belvárosában?

  1. Professzionális szakemberek: Tapasztalt és képzett szakembereink gyorsan és hatékonyan oldják meg a számítógéppel kapcsolatos problémákat, így te ismét zökkenőmentesen használhatod gépedet.
  2. Teljes körű szolgáltatások: Az egyszerű karbantartástól a bonyolult hardver javításokig, a vírusirtástól az adatmentésig, minden szükséges szolgáltatást elérhetsz nálunk.
  3. Competitive prices: Számítógép szervizünk ár-érték aránya kiemelkedő Miskolcon. Tiszta és átlátható árakkal biztosítjuk, hogy a legjobb áron kapd meg a szükséges szolgáltatást.
  4. Guarantee: A szervizünkben elvégzett javításokra garanciát vállalunk, hogy biztos lehetsz benne, hogy a munkánk minőségi és tartós eredményt nyújt.
  5. Kényelmes elhelyezkedés: Miskolc belvárosában található szervizünk könnyen megközelíthető, így bármikor elérhető vagyunk, ha számítógépes problémád adódik.

Ne hagyd, hogy a számítógépes problémák akadályozzanak a munkában vagy a szórakozásban! Fordulj hozzánk bizalommal Miskolc belvárosában, és tapasztald meg a kiváló számítógép szervizelést és versenyképes árakat, amelyeket kínálunk.

Services and prices until 31.12.2023 Normál számítógép Gamer számítógép
Motherboard soldering, chip replacement, BIOS rewriting HUF 15,000-30,000. 20.000-50.000
Motherboard troubleshooting HUF 15,000-30,000. 20.000-50.000
Alkatrész csere HUF 8,500. HUF 14,900.
Installation of imported parts HUF 8,500. HUF 8,500.
Data backup / HDD, SSD cloning 8500/hour 8500/hour
Expert's report Free (if we have the service) Free (if we have the service)
Software repair HUF 8,500. HUF 8,500.
Complete interior and exterior cleaning, pasting HUF 10,000. HUF 15,000.
Windows, Linux installation and driver HUF 8,500. HUF 8,500.

Frequently asked questions

Milyen számítógép márkát javítotok?

Márkafüggetlen szerviz vagyunk hozd be nyugodtan klón, egyedileg összeszerelt akár ASUS, Lenovo, Dell, HP, Apple, Acer, MSI, Microsoft számítógépedet és megjavítjuk.

Megvárhatom amíg elkészül a számítógép?

Sajnos erre a legtöbb esetben nincs lehetőség, mert eltarthat több órát is. A számítógép szétszerelés, tesztelés hosszú és kényes feladat.

Milyen számítógép hibákat lehet javítani?

Mivel a számítógép moduláris felépítésű ezért bármilyen hiba, alkatrész javítható.

Do I get a guarantee for the work done?

Yes, we give a 1-month guarantee for the work performed.

Mennyibe kerül a számítógép javítás?

A számítógépet mindig szét kell szedni után összerakni, tehát minimálisan 1 óra munka.

How much does it cost to install an operating system?

You can see our current prices in the table above.

When installing a new system, is it possible to save data, how much does it cost to save data?

Yes, it is possible to request the saving of important data. The backup fee is determined by the amount of data(s) you want to save.

Van lehetőség memóriát bővíteni a számítógépemben?

A számítógépet először meg kell vizsgálni, hogy alkalmas-e a bővítésre, ugyanis nem minden gyártó közöl pontos információkat a memória befogadó képességet illetően. Általában 99%-ban bővíthető a számítógép.

Van lehetőség a számítógép merevlemezét SSD-re cserélni?

Igen, mindig lehetséges és sokkal gyorsabb lesz a számítógép.

Ingyenes oda-vissza szállítás Miskolcon

In the following areas of Miskolc, we will pick up your broken laptop or computer for repair free of charge!

Avas, Bábonyibérc, Miskolc Downtown, Diósgyőr, University City, Hejőcsaba and Görömböly, Komlóstetó, Martinkertváros, Miskolctapolca, Pereces

Számítógép szerviz blog

Gamer's nightmare: how to deal with unexpected reboots?

Many of us have felt that heartbreaking moment when our computer unexpectedly restarts or shuts down right in the middle of the most exciting part of the game, in the middle of a decisive battle. Not just the interrupted action

Causes and solutions for slow computer

Video link: https://youtu.be/wNWTmVCCxOk In today's world, computers are indispensable tools, be it work, study or leisure activities. However, computers, like any other technological device, are not without problems. The

Stay at home! Door-to-door laptop and computer service Miskolc!

Not working properly, slow? We repair laptops and computers, we go to the location, pick them up, and then return them after repairs, no delivery fee! Miskolc and surroundings!

Most popular additional programs for Windows Part 2

In our previous article, we described the top 8 list of Windows optimization programs, today's article continues with the first 4 programs on the list. 4. Rocket Dock If you want a clean table and everything you need

Most popular add-ons for Windows

If someone sits in front of the computer for hours, it can be annoying to have to look at the same desktop over and over again, so here we have mentioned some great tools to give your desktop a new look.

When F5 is no longer enough

Mindenkivel előfordult, hogy egy weboldal, amin épp dolgozott, vagy játszott nem töltött megfelelően. Hogyan tudjuk meg, hogy mi a hiba, és, ha módunkban áll akkor hogyan hárítsuk el? Mai cikkünk

Hogyan azonosítsuk a hiba forrását

Előző számítógépekkel kapcsolatos cikkünkben összeszedtük a PC esetében leginkább előforduló hibákat. Mai cikkünkben arra térünk ki, hogy hogyan is kell feltárni eszközünk hibáit. Összetettsége miatt sokszor nem egyszerű feladat megtalálni

A PC alkatrészek leggyakoribb hibái

Előző cikkünkben laptopok gyakori hibáiról és megelőzéseiről írtunk. Háztartásunkban nem csak laptopok, hanem személyi számítógépek is előfordulhatnak. Nagyobb méretüknek köszönhetően magasabb teljesítmény hozható ki alacsonyabb áron, mint egy laptop esetében,

SHOPPING CART

close