A honlapon található információk nem tekinthetőek hivatalos ajánlattételnek, kifejezetten tájékoztató jelleggel készültek. A itt szereplő adatok teljességéért, pontosságáért a Intec Online Kft. felelősséget nem vállal. A képek csak illusztrációk! Nem tartozik továbbá felelosséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok nem megfelelő muködéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy, egyéb hasonló okból kifolyólag származnak.

Minden itt közölt információ megváltoztatása, visszavonása vagy aktualizálása minden előzetes értesítés nélkül is lehetséges. Ezen weboldal, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a szerzői jogok birtokosainak erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Az Intec Online Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekü adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az Intec Online Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Kft. nyilvántartsa és kezelje. Az Intec Online Kft. a regisztrált felhasználói által megadott adatokat titokként kezeli. A Intec Online Kft. által üzemeltetett https://intec.hu weboldalon elérhető portál oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!