A videokártya az egyik legfontosabb alkatrész a számítógépben, különösen, ha játékokról, grafikus alkalmazásokról vagy multimédiás tartalmakról van szó. Ha problémád akadt a videokártyáddal, ne aggódj – a mi szakértőink gyorsan és megbízhatóan javítják azt, legyen szó Miskolcról, Borsodról, Budapestről vagy akár az egész országról.

Miért válassz minket a videokártya javításához?

  1. Szakértői tudás: Tapasztalt technikusaink a legkülönbözőbb videokártya típusokkal és problémákkal találkoztak már, így biztos lehetsz benne, hogy a javítás a lehető legjobb kezekben van.
  2. Gyors szerviz: Tudjuk, hogy a számítógéped nélkülözhetetlen eszköz, ezért a lehető leggyorsabban dolgozunk, hogy a videokártyád ismét hibátlanul működjön.
  3. Garancia: Minden általunk végzett videokártya javításra garanciát vállalunk, így nyugodt lehetsz, hogy a munkánk minőségi és tartós eredményt nyújt.
  4. Országos lefedettség: Legyen szó Miskolcról, Borsodról, Budapestről vagy bármely más magyarországi helyszínről, szolgáltatásaink az egész ország területén elérhetőek.

Ne hagyd, hogy a videokártya problémái akadályozzanak a munkában vagy a szórakozásban! Lépj kapcsolatba velünk még ma, és bízd a videokártya javítást profi kezekre Miskolctól Budapestig, az egész ország területén.

Csak abban az esetben vállaljuk a videokártya javítást:

Ha a videokártyád még nem javították, forrasztották, valamint nincsen rajta fizikailag észlelhető probléma (hiányzó, törött alkatrész) és bekapcsol, de nem ad képet, csíkoz, melegszik. akkor hozd be hozzánk és megnézzük, hogy javíthatónak ítéljük-e.

A videókártya javítás egy komoly művelet, így megbontás után, már nem tudjuk visszaállítani alapállapotba az eszközt, ha már a szervizünkben van, külön “csak” bevizsgálásra nincsen lehetőség. Viszont jó eséllyel javítani tudjuk az eszközt.

Ha nem tudod behozni, akkor elküldheted futárral vagy foxpost automatába is. Részletekért keress minket munkaidőben telefonon, chaten, akár emailben.

Add meg ha szeretnéd, hogy inkább visszahívjunk!
Kérlek pontosan írd le a problémát! Csak olyan kártyát javítunk ami még nem javított, nem égett pl. bekapcsol, de nem ad képet vagy csíkoz esetleg melegszik

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK:

Mennyibe kerül a videokártya javítás?

Bevizsgálási díj 5 000 Ft. bruttó, ezt minden esetben elkérjük. A javítás ára változó, de általában mondhatjuk azt 4Gb-os videokártya javítása 40 000 Ft. bruttó, 8GB-os kártya esetén 50 000 Ft. bruttó  körüli összegre lehet számítani.

Fizikailag sérült videokártyát javítotok?

Nem, sajnos olyan kártyát amiről letört alkatrészek, levágott vezetékek vannak nem vállalunk.

Milyen kártyákat javítotok

Csak olyan videokártyát érdemes javítani ami:
1, értékes, gazdaságilag megéri
2, nem volt még javítva
3, nincs kiégve, elégve
4, bekapcsol de nem ad képet
5, bekapcsol de csíkoz

Milyen esetben lehet megjavítani a videokártyát?

Sok esetben, ezt főleg teszt után tudjuk megmondani, de ha nincs kép és ventik működnek az jó előjel lehet.

Mennyi idő szükséges javításhoz?

3-6 hét szükséges, de előfordulhat, hogy gyorsabban elkészül a kártya javítása.

Garanciát vállaltok?

Igen, 3 hónap garanciát adunk a kártyára.

Mi van ha nem tudjátok megjavítani a kártyát?

Ebben az esetben csak az alap 5.000 Ft-os bevizsgálási költséget kell kifizetned.

Személyesen nem tudom bevinni a videokártyát, megoldható futárral?

Igen, persze, a futár díját kell csak kifizetni.

Személyesen nem tudom bevinni a videokártyát, megoldható foxpost csomagautomatába?

Igen, persze, a foxpost díját kell csak kifizetni ami nagyon kedvező.