Ingyen játék? Naná!

Mint tudjuk, az Epic Games Store elég gyakran kedveskedik felhasználóinak ingyen beszerezhető játékokkal, és ez most sincs másként, hiszen egészen július 30-ig ingyen kínálja a következő játékokat:

1. Tacoma

A Tacoma egy sci-fi  kalandjáték, melyet a Gone Home alkotói készítettek. A játékban 2088-ban találjuk magunkat egy űrállomás fedélzetén, szóval, ha szereted a sci-fi-t mindenképp szerezd be, pláne ingyen!

2. Next up Hero

A második megkaparintható játék egy dungeon crawler, amelyben véletlenszerűen generált területeken küzdhetünk meg az ellenségekkel. Ha szereted földbe döngölni az ellenséget, és elsöprő győzelmet aratni,  akkor mi azt ajánljuk, szerezd be!

Ha ezekről lemaradnátok, akkor sem kell aggódnotok, mert e hét csütörtöktől, vagyis holnaptól az Epic Games Store újabb játékokat tesz majd elérhetővé:

3. 20XX

Ezt a játékot azoknak ajánljuk, akik igazi szerelmesei a pörgős játékoknak, ugyanis itt szó szerint robbanás robbanást követ!

4. Superbrothers: Sword & Sworcery EP 

A negyedik játék a listán egy szürreális világot mutat be, amelyben nem a harc, hanem inkább a felfedezés a főszerep, szóval, ha a felfedezés és a fejtörők szerelmese vagy, mindenképp ki kell próbálnod!

5. Barony

Az ötödik, és egyben utolsó játékban nem egyedül, hanem többedmagunkkal kell harcba szállnunk a rémségekkel teli dungeonökben. Sőt, ha nem lennél elégedett a fejlesztők által kreált pályákkal, simán összerakhatod sajátodat is!

Te melyiket fogod kipróbálni?

Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

SHOPPING CART

close