Játékokra fáj a fogad? Kattints!

Játékokra fáj a fogad? Kattints!

Mint mindig, ezen a héten is elérhetőek ingyen játékok az Epic Games Store kínálatában. Jelenleg 2 ismertebb játékot lehet bezsebelni, egészen október 15. 17.00-ig:

  1. Abzu https://www.epicgames.com/store/en-US/product/abzu/home

Ez a víz alatt játszódó kalandjáték ismerős lehet azok számára, akik már régebb óta követik az online játékbolt munkásságát, ugyanis ez az alkotás már volt az ingyenesen elérhető játékok listáján. Mindenképp próbáld ki, ha érdekel a búvárkodás és az óceán világa!

  1. Rising Storm 2: Vietnam https://www.epicgames.com/store/en-US/product/rising-storm-2-vietnam/home

Érdekel a háború világa? Most átélheted, méghozzá a Rising Storm 2: Vietnam jóvoltából, hiszen ez az akár 64 szereplős multiplayer lövöldözős játék a Vietnami háborúba repít vissza húsznál is több pályán keresztül!

Kíváncsi vagy ezek után mely játékokat tartogatja tarsolyában az Epic Games? Október 15 után az Amnesia: A Machine for Pigs horrorjáték, illetve a Kingdom New Lands stratégiai játék lesz terítéken.

Olyan számítógépre lenne szükséged, amin élvezhető minőségben tudod futtatni kedvenc játékaidat? Böngéssz webshopunk kínálatában, ám ha szakmai segítségre lenne szükséged a választáshoz, hozzánk bátran fordulhatsz! Gyere be személyesen üzletünkbe, amelyet a Metropol Üzletház első emeletén találsz, vagy hívj minket telefonon a +3646/796-827-es telefonszámon!

Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

SHOPPING CART

close