Karácsonyi meglepetés az Epic Games-től!

Az Epic Games, ahogy azt már korábban is írtuk, híres arról, hogy szeret fizetős játékokat ingyenessé akciózni. Az ünnep eljöttével ezt olyan szintre sikerült emelniük, hogy 2019.12.19-től 31-ig, azaz 12 napon keresztül, minden egyes nap ingyen kaparinthatunk meg egy játékot.

A mai nap játéka az Into the Breach, ami egy körökre osztott stratégia játék, ahol célunk nem más mint a föld megmentése az idegen erőkkel szemben, speciális robotokat bevetve. Minden egyes föld mentési akciónk egy véletlenszerűen generált kaland, így a játék szinte végtelenszer újrajátszható úgy, hogy minden újrajátszás új izgalmakat tartogathat. A játék amúgy 14.99 euróba kerül, de az akciónak hála a mai napon teljesen ingyen adhatjuk hozzá játék könyvtárunkhoz, másra nincs is szükség, csak egy Epic Games fiókra.
Érdemes tehát figyelni a kiadó oldalát, hogy szuper játékokkal tudd megtölteni könyvtáradat.

Az éppen aktuális ingyenes játékot az alábbi linken tudod megtekinteni:
https://www.epicgames.com/store/en-US/free-games

Ha újdonsült játékaidhoz erősebb gépre lenne szükséged, miskolci üzletünkben nagyon szívesen segítünk, hogy te se maradj ki a jóból, ha pedig az online vásárlás mellett tennéd le a voksod, látogasd meg weboldalunkat, ahol karácsonyi akciónk keretén belül számos kihagyhatatlan ajánlattal rukkoltunk elő!

Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

SHOPPING CART

close