Kis segítség Windowsunk karbantartásához

Egyik ismert, hasznos Windows karbantartó szoftver az Ashampoo WinOptimizer, amelynek legújabb verziója az Ashampoo WinOptimizer 17. Ez a változat nem ingyenes, de a pénzünkért cserébe döbbenetes eszköztárat kapunk a rendszer gyorsításához, takarításához, karbantartásához. Nem régen letölthetővé vált egy teljesen ingyenes Windows optimalizáló program, hasonló tudással és a konkurenseihez képest sok extrával. Az Ashampoo WinOptimizer Free, amely ugyan kevesebb eszközt kapott, mint fizetős testvére, de még így is jóval túlmutat a legtöbb ingyenes Windows karbantartó szoftver képességein.

Letöltéséhez és használatához nincs szükségünk semmi másra, csak egy ingyenes regisztrációra az Ashampoo oldalán. Miután a program első indításakor beléptünk Ashampoo fiókunkba, onnantól korlátozások nélkül használhatjuk a program minden lehetőségét, mint pl.: egy kattintással összegyűjti a rendszerből a felesleges fájlokat, kitakarítja a felesleges Registry bejegyzéseket, átnézi és optimalizálja a rossz rendszer beállításokat, segít megfelelően beállítani (vagy adott esetben letiltani) a rendszer és a böngészők nyomkövetési funkcióit.

Emellett megtaláljuk benne a fájlok visszaállíthatatlan törlésére, vagy éppen a véletlenül törölt fájlok visszaállításához szükséges eszközöket, átszabhatjuk vele a Windows helyi menüjét, állíthatunk automatikusan elinduló alkalmazásokon és háttérszolgáltatásokon. Tehát ingyenességéhez mérten elég sok hasznos funkció elérhető a free verzióban is.

Természetesen az Ashampoo is szereti eladni szoftvereit, így reklám gyanánt a Free verzió is tartalmaz pár olyan gombot és menüpontot a fizetős verzióból, amelyek az ingyenes kiadásban nem érhetőek el. Ha valakit konkrétan érdekel némelyik ilyen funkció működése, rákattintva elolvashatja az Ashampoo weboldalán az információkat. Reklámcsíkok, felugráló ablakok és egyéb őrült megoldások nincsenek. A Free változat elérhető funkciót korlátozások nélkül használhatjuk.

Összességében mondhatjuk, hogy a többi hasonló ingyenes programhoz képest nagyon jól teljesít és nem bombáz minket rengeteg reklámmal, így ajánljuk használatát.

Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

SHOPPING CART

close