Internetes hírek, Laptop szerviz Miskolc, Számítógép szerviz Miskolc

Legnépszerűbb kiegészítő programok Windowshoz 2. rész

background

Előző cikkünkben a Windows optimalizációt végző programok top 8 listáját ismertettük, mai cikkünk a lista első 4 programjával folytatódik.

4. Rocket Dock

Ha tiszta asztalra vágyunk és az összes szükséges fájlhoz és mappához gyorsan akarunk hozzájutni, akkor a RocketDock a tökéletes választás. Ez az indító egyszerűen használható a drag and drop felülettel. Ez lehetővé teszi a hivatkozások rögzítését az asztal képernyőjén. A legjobb dolog a RocketDock esetében az, hogy nem lassítja le a számítógépet.

Rocket Dock letöltése

3. CustomizerGod

A CustomizerGod egy régebbi program ugyan, de a mai napig nagyon népszerű. Kompatibilis a Windows 7, 8 és 10 operációs rendszerrel és nagyon egyszerűen használható. Meg lehet változtatni a Start menüt, a bejelentkezési képernyőt, a meghajtók és még sok minden más ikonját. Bármilyen képformátumot használhatunk vele, és teljesen eltérő megjelenést biztosíthatunk az unalmas asztali képernyőnek.

CustomizerGod letöltése

2. WinAero Tweaker

A WinAero Tweaker az egyik legjobb eszköz a Windows 10 testreszabásához. Ez egy, a WinAero által elérhető alkalmazás, amely jelentős számú testreszabási eszközt tartalmaz. Támogatja a Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszert. Ez magában foglalja a WinAero által kiadott alkalmazások többségét, valamint számos új javítást és egyéb lehetőséget is.

WinAero Tweaker letöltése

1. Rainmeter

A Rainmeter testre szabható sémák hatalmas gyűjteményét kínálja. Ezek többsége funkcionális sablon, amely reagál műveleteinkre, például különféle alkalmazások elindítására, jegyzetek rögzítésére stb. Telepíthetünk különféle sémákat, például órát, memóriafelhasználást, az akkumulátor használatát, és időjárás-előrejelzéseket, közvetlenül az asztalunkra. Mindenekelőtt segít az asztal új megjelenésében, interaktivitásának köszönhetően a legtöbb dolgot közvetlenül az asztalról tudjuk irányítani. Egyetlen hátránya, hogy erőforrás igényesebb, ezért gyengébb gépeken nem érdemes használni.

Rainmeter letöltése

Az előző cikkünkben és a fent említett programok tehát képesek segíteni abban, hogy a rendszerünk olyan külsőt öltsön, amely számunkra a legegyszerűbben használható. Továbbá segít, hogy rendszerünk külseje teljesen egyedi módon, a mi szánk íze szerint alakuljon.