Internetes hírek, Laptop szerviz Miskolc, Számítógép szerviz Miskolc

Legnépszerűbb kiegészítő programok Windowshoz

operating system

Ha valaki órákig ül a számítógép előtt, akkor idegesítő lehet, ha újra és újra ugyanazt az asztalt kell néznie, ezért itt megemlítettünk néhány remek eszközt, amelyek újszerű megjelenést kölcsönöznek asztalunknak. A következő programok letöltés alapján kerültek fel a listára és a rangsor is ez alapján alakult ki. A ma bemutatott 4 program a top 8 program 2. fele.

8. Folder Marker

Ha olyan nagy projektekkel dolgozunk, amelyek osztott mappákat is tartalmaznak, akkor elég nehéz lehet az adatok szervezett megőrzése. Ilyen esetekben a Folder Marker hasznos eszköz lehet számunkra. Ez nem csak lehetővé teszi a mappák színének megváltoztatását, de beállíthatjuk azok szintjét magas prioritású, alacsony prioritású, befejezett, fontos és privát szintekre. Beállíthatunk almappákat is, hogy az adatok könnyen szervezhetőek legyenek.

Folder Marker letöltése

7. Ultimate Windows Tweaker

Ahogy a neve is sugallja, testreszabási változtatásokat hajthatunk végre a Windows 10 rendszerben. Ez az alkalmazás azonban nagyon könnyen kezelhető, de mégis 200+ Windows beállítást biztosít. Megtaláljuk benne az asztali adatvédelemhez, biztonsághoz és teljesítményéhez kapcsolódó kiigazításokat, és még sok minden mást. A tálca módosítására is ad lehetőséget.

Ultimate Windows Tweaker letöltése

6. 7+ Taskbar Tweaker

A Windows tálcájának különféle aspektusait a 7+ Taskbar Tweaker segítségével konfigurálhatjuk. Lehetővé teszi a tálca összes elemének kezelését és módosítását. Ez az eszköz kompatibilis a Windows 7, 8, 8.1 és 10 verzióival. Tehát, ha bosszant bennünket ugyanaz a régi kinézetű Windows tálca, akkor érdemes kipróbálni ezt az eszközt.

7+ Taskbar Tweaker letöltése

5. Fences

Ha túl sok szoftver van telepítve a számítógépére, akkor a Fences a legjobb eszköznek tekinthető a programok és fájlok rendezéséhez. Az Androidhoz hasonlóan a Fences lehetővé teszi alkalmazás- és fájlcsoportok létrehozását és könnyű hozzáférést biztosít ezekhez. Az összes fájl és mappa ikonját átméretezhetjük és megváltoztathatjuk.

Fences letöltése

Következő cikkünkben folytatjuk a Windows módosítására alkalmas programok ismertetését a Top 4 letöltött programmal.