Még több ingyen játék!

Az elmúlt időszakban rohamosan megnőtt az ingyen beszerezhető játékok száma, hiszen normál esetben nem igazán fordul elő, hogy ezeket a játékokat csak úgy ingyen osztogassák.
Ebben a cikkben igyekszünk összeszedni az összes ilyen alkotást, hogy nehogy unatkozzatok az otthon töltött idő alatt.

1. Watch Dogs

Az Epic Games Store elég gyakran szokott játékokat osztogatni, és ez most sincs máshogy, hiszen ezen a héten, azaz egészen március 26-ig ingyen elérhető oldalukon a Watch Dogs.

2. The Stanley Parable

A Watch Dogs mellett a The Stanley Parable is ingyenesen megszerezhető, szintén március 26-ig az Epic Games Store oldalán.

3. Goat Of Duty

Ha valaki unja a CoD-ot, és szeretne belőle látni egy elborult paródiát, akkor most a Steam-en egészen március utolsó napjáig megszerezheti, ráadásul 0 Ft-ért!

4. Drawful 2

Ha szeretsz rajzolni és kipróbálnál egy igazi partijátékot, akkor most itt az ideje, hogy beszerezd a Drawful 2-t, aminek már a címe is arról árulkodik, hogy mi a feladatunk a játékban. Egészen április 11-ig beszerezheted ingyen a Steam oldalán!

5. Child Of Light

Végül, de nem utolsó sorban március 24 14.00-tól március 28 14.00-ig ingyenesen megkaparintható az Ubisoft oldalán a Child Of Light. Nem érdemes lemaradni róla!

Mi tuti beszerezzük az összeset!

Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

SHOPPING CART

close