Megérkezett a legfrissebb AMD Adrenalin

Az AMD kiadta 19.4.1-es verziószámú Radeon Software frissítését, ami nagy változást az előző csomaghoz képest nem tartalmaz, ellenben pár hiba javítását oldották meg vele. Az AMD javította például a World of Warcraft 8.1.5-ös frissítés okozta aktív MSAA melletti appfagyást, illetve a Radeon RX Vega sorozat okozta World of Tanks grafikai bakikat, ha a legalacsonyabb grafikai szinten játszottunk.

Megoldódott az egérkurzor eltűnése is, mellyel a mobil Ryzen APU-kon találkozhattunk, a Vari-Bright beállítás pedig újra módosítható. A Radeon VII és Radeon RX Vega sorozat esetében felszámolták a rendszer instabilitást okozó problémákat, ha három vagy több kijelzőt használtunk ugyanarról a grafikus kártyáról.

A 19.4.1-es Adrenalin 2019 nevű driver csomag a 64 bites Windows rendszerek mellett a következő kártyákat támogatja: Radeon HD 7000, 8000 (OEM), R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, VII, Pro Duo szériás videókártyák, valamint a GCN-es mobil Radeon, illetve támogatja még a Ryzen, az Athlon, az A-szériás, és egyéb APU-kat is. Notebookok esetében a csomag telepíthető a megfelelő alkatrészekkel ellátott mobil gépekre, de az egyedi, speciális funkciókért ezután is egyedi támogatás szükséges az adott rendszer készítőitől. Windows 7 használata mellett érdemes telepíteni az 1-es szervizcsomagot az AMD ajánlása alapján. A szervizcsomag hiányában a driver hibás működésre képes, néhány újabb alkatrész vagy összeállítás esetében csak 64 bites rendszerre érhető el a support.

Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

SHOPPING CART

close