UnrealEngine developer interviews spellbreak is a unique battle royale game that combines magic rogue like and rpg elements feature bfccaebbabbddd

Megérkezett a Spellbreak, meg is írtuk mit várhatunk tőle

Nemrégiben debütált a Proletariat stúdió új játéka, az azóta Epic Gamesen is elérhető Spellbreak.

Hogyan győzhetünk?

A játék célja, hogy megtaláljuk a számunkra leginkább játszható elemi varázslatokat és ezeket erős kombókban használva legyőzzük a többi mágust. Ebben a varázslatokra épített Battle Royale játékban ládákat nyitogatva különböző kesztyűket és velük varázslatokat aggathatunk magunkra, melyek segítségével leteríthetjük ellenfeleinket. A mágikus vihar itt is ösztökél bennünket, hogy közelebb kerüljünk az ellenünk munkálkodó varázslókkal.

Fejleszthető karakterek

Meccsek között lehetőségünk van karakterünk fejlesztésére, pl. ki tudjuk választani, hogy milyen fajta mágussá szeretnénk válni, valamint, ahogy a választott specializációban haladunk előre egyre több talent rendszer alapú képességet nyitunk ki és ezeket bizonyos elrendezésekkel saját kedvükre formálhatjuk karakterünket.

Csata közben már említett varázs kesztyűket gyűjthetünk, amelyek különböző fajtájúak és erősségűek lehetnek. Ezekből egy időben kettőt használhatunk és ez a két kesztyű adja a varázslatainkat. A varázslatok összevonásával erős kombó varázslatok hozhatók létre, melyek segítségével elsöpörhetjük ellenfeleinket.

Használd ki a map adta lehetőségeket

A többi mágus legyűrésében a terep is segítségünkre lehet, ha jól használjuk. Fel kell fedezzük környezetünket, amely ládákat rejt. A ládákban értékes rúnák és egyéb játékfordító eszközök lapulhatnak. Ezen eszközök segítségével karakterünk képes lehet repülni, teleportálni, irányítani az idő folyását, láthatatlanná válni és más hasonló képességeket is megszerezhetünk.

Megfelelő számítógép

A játék cross-play módban játszható, de mi szeretünk a PC-s kiadásra koncentrálni. Ennek a verziónak is megvan a maga követelménye. Ha megtetszett a játék, de úgy gondolod jelenlegi géped nem lenne képes futtatni, akkor sem kell csüggedni! Üzletünkben és webshopunkon folyamatosan elérhető több gép is, melyek tökéletesen alkalmasak akár a Spellbreak futtatására is. Külön figyelmet szentelnénk frissen weblapunkra került teljesen új HP Envy PC-nek, de az üzletünkben lévő Fujitsu Celsius Gamer összeállításunknak sem okoz gondot a játék futtatása.

Érdemes a későbbiekben is szemmel tartani bennünket, hiszen folyamatosan tájékoztatást adunk a nagyobb megjelenésekről és a hozzájuk szükséges vasakról.

Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

SHOPPING CART

close