MSI RX  XT GAMING X TRIO

Megmutatta az MSI az új Radeon RX kártyáit

Egészen karácsonyig sejtésünk sem volt az arról, hogy a Radeon milyen RX 6800-as és 6900-as grafikus kártyákkal készül, ez azonban pár nappal ezelőtt megváltozott, ugyanis a cég YouTube-on mutatta be a Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO kártyát, majd szóba hozta az éppen készülő Radeon RX 6900 XT GAMING X TRIO-t is.

A kártyákról eddig azt lehet tudni, hogy az MSI igen magas PCB mellett tette le a voksát, így azok nem csak hosszúak, hanem magasak is, szóval, ha valaki beszerezné, mindenképp válasszon mellé tágas gépházat! Az RX 6900-as, drágább verzió esetében még nem lett véglegesítve a PCB dizájn.

A kártyák több alumínium hűtőbordát, hat rézből készült hőcsövet és három ventilátort használnak. Ezek egy része minimális terhelés alatt lefullad.

Ami a portokat illeti, az MSI három db DisplayPort 1.4-et és egy db HDMI 2.1 portot kínál majd vásárlói számára. Az anyagiakról sajnos még semmilyen információ nincsen.

Videokártyát szeretnél vásárolni? Nézz szét webáruházunkban, vagy látogass el miskolci üzletünkbe, ahol szakképzett kollégáink segítenek a választásban!

Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

SHOPPING CART

close