laptop

Meleged van?

Ha igen, akkor minden bizonnyal a környezeteden belül lévő gépek is extra hőnek vannak kitéve. Az eszközök belsejében működésből adódóan meleg alakul ki, melyet tovább ront a külső környezet felmelegedése. Érdemes eszközeink megfelelő hűtését biztosítani, illetve meggyőződni róla, hogy hűtő rendszerük megfelelően működik.

Nem megfelelő hűtést eredményezhet pl. a nem megfelelő felületen történő használat. Ilyenkor a gép alján lévő levegő be- és kiömlő nyílások elzáródnak, a meleg levegő megreked és meghibásodáshoz vezethet. Erre megoldás lehet egy hűtő pad, melyet már 2500 Ft-tól megtalálsz üzletünkben, de rendelésre szinte bármilyen igénynek megfelelő pad beszerzése is lehetséges.

Másik nagy probléma a hűtő rendszer elkoszolódása, vagy a pasztázás kiszáradása. Ha a paszta nedvességtartalma csökken, akkor a hőközlése is romlik, így nem képes megfelelően részt venni a hűtés folyamatában. A rendszerbe bekerült és felgyülemlett szennyeződés gátolhatja a levegő áramlását, így a meleg levegő bent reked és meghibásodást is okozhat. Üzletünkben 1000 Ft-tól vásárolhatsz hűtőpasztát, vagy szervizünkben újra pasztázást és takarítást is kérhetsz, mely felszámolja mind a két problémát.

Hűtést segítő kiegészítőket, alkatrészeket és szervizünket ide kattintva érheted el.

Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

SHOPPING CART

close