call of duty

Minden idők legjobb FPS játékai

A FPS játékok világa napról napra gyarapszik. Minden hónapban újabb és újabb FPS játékok jelennek meg a piacon. Mivel ezek nagyon népszerűek, ezért most hoztunk egy listát a szerintünk legjobb First Person Shooter játékokból, amelyek keretein belül megküzdhetünk a csatában egyedül, vagy más csapattársakkal.

Íme a lista:

1., PUBG Mobile és PUBG Lite

A PUBG az egyik legnépszerűbb FPS játék, amely manapság beszerezhető, hiszen elérhető mind Android, mind iOS rendszerrel működő mobiltelefonokon, és PC-n egyaránt.

A PUBG nevű játékban egy elhagyatott szigeten landolsz 100 másik játékossal, és az a feladatod, hogy életben maradj, addig, amíg te leszel az utolsó élő személy a szigeten.

2., Quake Champions

A Quake Champions jelenleg is aktív játékosbázissal rendelkező játék, amely döntő szerepet játszott a 90-es évek játékkorában. Nagyszerű és magával ragadó játéknak tartják, ahol kíméletlenül le kell vadászni ellenségeidet egytől egyig

A játék egyetlen hátránya az elérhetősége, hiszen ez csak PC felhasználók számára érhető el, valamint legalább 16 GB RAM-ra és AMD R9 290 videókártyára van szüksége ahhoz, hogy kihozd a maximumot belőle.

3., Paladins: Champions of the Realm

Más FPS játékokkal ellentétben a Paladins-ban úgy szabod testre a karakteredet, ahogyan neked a legjobban tetszik, hiszen egy pakli építő rendszerrel rendelkezik, amely rengeteg lehetőséget kínál karakterünk összeállításához. A játék 3 különböző játékmóddal rendelkezik: Ostrom, Rombolás és a csapatos öldöklés A játék rengeteg lehetőséget kínál az összes mód és szint kipróbálására, tesztelésére. A játék lenyűgöző grafikával rendelkezik és garantáljuk, hogy azonnal szerelembe fogsz esni az imádnivaló karakterekkel.

4., Call to Arms

A Call to Arms egy másik nagyszerű FPS/TPS játék, amely egy háborús övezetbe helyezi játékosait. Némi hasonlóságot mutat a Call of Duty-val, de ebben több funkció érhető el. A játék valós stratégiai helyzetekre épül, amellyel megnyerheted a csatákat. A legjobb tulajdonsága, hogy befolyásolhatod a játék összes kimenetelét. Ez a játék valóban egy remekmű, amelynek végső győzelméhez sok tervezésre van szükség.

5., Black Squad

A Black Squad a régi Contra jó minőségű és 3D-s megjelenése. A játékban több gonoszt és főellenséget kell legyőznöd, hogy végig játszhasd a játékot. Csoportokban, csapatokban kell harcolod és 100%-os erőbedobással kell hozzájárulnod ahhoz, hogy csapatod megnyerje a játékot.

Másik különleges tulajdonsága, hogy minden egyes gyilkosság egyedülálló vér fröccsenés effektekkel és hangokkal teszi egészen elképesztővé a játékélményt.

6., Warface

A listánk 6. helyezettje egy ingyenesen elérhető, ismételten lövöldözős játék, amely kiváló szórakozást nyújt mindazok számára, akik szeretnek mesterlövész bőrbe bújni, akár csak egy játék erejéig is. Ez a játék elérhető PC-n, de a játék kiadója a Rytek azt tervezi, hogy elérhetővé teszi Xbox One készüléken és Playstation-ön is.

7., Ring of Elysium

Láttad valaha az Elysium című filmet, amelyben a főszereplő exoskeletonnal rendelkezik és így harcol a robotok ellen? A Ring of Elysium pont egy ilyen játék, hiszen ilyen vázszerkezetben kell harcolnod ellenségeid ellen, hogy minél több pontot és XP-t szerezz. Ez a játék is elérhető ingyenesen a Steam-en.

8., Call of Duty: Mobile

Hogyan hagyhatnánk ki a Call of Duty mobil verzióját, ha az FPS játékokat taglaljuk? Nos, a Call of Duty a PUBG mini verziója, ahol ugyanaz a cél: megölni másokat és túlélni. Az utolsó ember, aki életben marad az az igazi győztese ennek a játéknak. Ebben a játékban kipróbálhatod az FPS és a TPS nézeteket is, itt minden a te játék stílusodtól függ. A mobil verzióban számos más játékmód is elérhető, amelyet érdemes kipróbálni, hiszen néhány prémium minőségű fegyvereket kínál.

9., Titanfall 2

A 2016-ban kiadott Titanfall 2 az egyik legérdekesebb az FPS játékok világában. Azok, akik szeretik a gyors lefolyású játékmenetet minden bizonnyal élvezni fogják. A játék nagy mértékben testreszabható és a játékosok különféle fegyverek, kinézetek és robbanóanyagok közül választhatnak. Ami miatt érdekes ez a játék, hogy támogatja a 4K beállítást, ami jelentősen növelheti a játék élvezhetőségére.

10., Doom

Ezt a játékot úgy tartják számon, hogy az egyik legakciódúsabb FPS játék PC-re és jelentősen pozitív visszajelzést kap a piacról. Ha szeretsz démonokkal harcolni, darabokra szakítani őket, ráadásul szoktál multiplayer módban játszani, akkor ezt a játékot neked találták ki!

Ez lett volna tehát a 10-es lista, amely azokat a játékokat tartalmazza, amiket szerintünk mindenképp ki kell próbálnod, ha unalmas óráidat akciódús időtöltéssel szeretnéd elhessegetni.

Kosár

close