Windows, linux telepítés

Kizárólag ingyenes oda-vissza szállítással

Operációs rendszerek telepítés szolgáltatásunkat kizárólag ingyenes háztól-házig szolgáltatással tudod igénybe venni.

A következő Miskolci területeken ingyenesen felvesszük a laptopot vagy számítógépet:

Avas, Bábonyibérc, Miskolc Belváros, Diósgyőr, Egyetemváros, Hejőcsaba és Görömböly, Komlóstető, Martinkertváros, Miskolctapolca, Pereces

Windows, Linux operációs rendszer telepítés, karbantartás

Szükséged van új operációs rendszer telepítésére vagy meglévő rendszerének karbantartására? Professzionális csapatunk vállalja Windows és Linux operációs rendszerek telepítését és karbantartását, hogy számítógéped vagy laptopod mindig naprakész és megfelelően működjön.

Szolgáltatások:

 1. Operációs rendszer telepítés: Telepítjük és konfiguráljuk a Windows vagy Linux operációs rendszereket a számítógépen vagy laptopon, beleértve az összes szükséges illesztőprogramot és szoftvert.
 2. Rendszerfrissítések: Gondoskodunk az operációs rendszer frissítéseiről, hogy mindig a legújabb biztonsági javításokkal és funkciókkal rendelkezzen.
 3. Rendszerkarbantartás: Rendszeres karbantartást végzünk, hogy optimalizáljuk a teljesítményt, megtisztítsuk a felesleges fájlokat és helyreállítsuk a rendszer stabilitását.
 4. Vírusvédelem és biztonság: Telepítjük és konfiguráljuk a megfelelő vírusirtó és biztonsági szoftvereket, hogy megvédjük számítógépét a rosszindulatú programoktól és támadásoktól.
 5. Adatmentés és helyreállítás: Segítünk az adatok biztonságos mentésében és helyreállításában, valamint tanácsot adunk a megfelelő adatbiztonsági gyakorlatokról.
 6. Rendszerhiba javítás: Gyorsan és hatékonyan diagnosztizáljuk és javítjuk a rendszerhibákat, hogy számítógépe vagy laptopja zavartalanul működjön.

Milyen eszköre lehetséges a windows telepítés?

 1. asztali számítógépek
 2. mini számítógépek
 3. laptopok
 4. steam deck

Miért válassz minket?

 • Szakértő és tapasztalt csapat: Professzionális, jól képzett szakembereink a legjobb telepítési és karbantartási megoldásokat kínálják a Windows és Linux operációs rendszerek számára.
 • Gyors és megbízható szolgáltatás: Elkötelezettek vagyunk a gyors és hatékony szolgáltatás nyújtása mellett, hogy minimalizáljuk az eszközeid leállási idejét és biztosítsuk a zökkenőmentes operációs rendszer-telepítést és karbantartást.
 • Testreszabott megoldások: Minden ügyfél egyedi igényeit és követelményeit figyelembe véve kínálunk személyre szabott telepítési és karbantartási megoldásokat, legyen szó Windowsról vagy Linuxról.
 • Támogatás és tanácsadás: Szakértőink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a legjobb döntések meghozatalában, legyen szó operációs rendszer-választásról, telepítésről vagy karbantartásról.
 • Versenyképes árak: Kiváló minőségű szolgáltatásainkat versenyképes áron kínáljuk, hogy a lehető legjobb értéket biztosítsuk az Ön számára.

Gyakran feltett kérdések:

Régi számítógépre, laptopra is lehet vásárolni windowst?

Igen, régi számítógépre is vásárolhatsz windows-t, de ha új számítógépet veszel vagy raksz össze és nincs hozzá windows akkor is vásárolhatsz hozzá külön.

Általatok kínált windows miért jobb mint amit a torrent-ről töltök le ingyen?

Mi hivatalos, legális windows operációs rendszert telepítünk ami az adott gépre lesz érvényes. Ha torrent-ről letöltesz egy windows-t és azt használod azzal törvényt sértesz valamint további sok probléma lehet a frissítéssel, esetleg maga a letöltött windows is már vírusos. Semmiképp sem javasoljuk!

Mennyi ideig tart egy windows telepítés?

Maga az operációs rendszer kb. félóra alatt felmegy a frissítések, driverek telepítése több időt vesz igénybe, ha mi telepítjük akkor a driverek telepítését is elvégezzük.

Ha van már másik, régebbi windows operációs rendszerem, akkor is kell vennem?

Ha windows 7 előtti operációs rendszered van akkor sajnos a windows 10 használathoz szükséges új licensz vásárlása.

Ha csak windows-t veszek akkor be kell menni hozzátok?

Nem, csak vásárold meg a webáruházból és emailben elküldjük a digitális licensz-t, számlát és az útmutatást az aktiváláshoz.

Windows telepítés esetében felraktok más programokat is?

Csak külön kérésre telepítünk egyéb programokat, ezt külön kell egyeztetni, ha belefér az időbe, akkor nem számolunk fel erre külön díjat. Ha nem fér bele, akkor minden megkezdett félóra óradíj amit felszámítunk.

Mit jelent a windows, linux karbantartás szolgáltatás?

Átnézzük a számítógépet, lefuttatunk néhány tesztet, szükség esetében frissítjük a drivereket. Ezt érdemes havonta elvégezni.

Ha nem tudok bejönni az üzletbe akkor kiszálltok?

A jelen helyzetben is kiszállunk, felvesszük a számítógépet majd javítás után visszaszállítjuk, teljesen ingyenesen.