Prémium webáruház és honlapkészítés, karbantartás

Versenyképes áron kínálunk weboldal karbantartást, fejlesztést. Ha még nincs honlapod elkészítjük neked. Ingyenes kiszállás Miskolcon. Tekintsd meg referenciáinkat. Kínálunk prémium VPS szolgáltatásokat weboldal kiszolgáláshoz, fejlesztéshez a miniVPS weboldalon.. Az elmúlt 15 évben rendkívül sok és hosszan tartó kapcsolatot építettünk ki ügyfeleinkkel. Küldetésünk a gyors és hatékony weboldal kiszolgálás.

Rólunk röviden

Cégünk 2005 óta sikeresen működik interneten is. Számítástechnikai üzletünk Miskolcon található, terveben van budapesti nyitás is. Portfóliónk fő elemei a számítástechnika, online marketing mint Magyar és nemzetközi keresőoptimalizálás, közösségi média kampány tervezés, kezelés, tartalom marketing.

Új honlapkészítés és karbantartás

CMS

Vállaljuk CMS rendszerek továbbfejlesztését, havi, napi karbantartását, mentését is. CMS mint tartalomkezelő rendszer pl. wordpress, joomla, drupal stb….

HTML

A html weboldal karbantartása esetleges fejlesztése nem okoz gondot, html kóddal kezdtük 18 éve.

Webáruház

Wordpress és woocommerce alapú webáruház elkészítését vállaljuk rövid határidőre. A rendszer maximum 10 000 termékig megfelelő, utána más rendszer javasolt.

Egyedi

Lehetőség van egyedi, php alapú weboldal kivitelezésre, karbantartásra is, rendelkezünk saját CMS motorral amire építjük a weboldalt.

Kérj ajánlatot, szívesen segítünk!

Az ajánlatkérés, felmérés teljesen ingyenes és nem jár kötelezettséggel!

Gyakran ismételt kérdések

Mitől prémium a szolgáltatás?

Mert nem csak karbantartjuk vagy elkészítjük a weboldalt. Nem engedjük el a kezed hanem folyamatosan ellenőrizzük a weboldalt, tartjuk Veled a kapcsolatot.

Személyes konzultáció lehetséges?

Igen, természetesen, kiszállunk Miskolc területén ingyenesen, de ha befáradsz hozzánk, akkor egy kávé mellett egyeztethetünk a részletekről személyesen.

Új honlakészítés árak?

Ismerni kell az igényeket, pl. grafikai kivitelezés, menüpontok száma, egyedi igény stb…. pontosítás után tudunk ajánlatot készíteni. De ettől függetlenül és általánosan: Átlagos (4-5 menüpont) céges weboldal kivitelezése, sablon alapján 110 000 Ft.

Webáruház készítés árak?

Ismerni kell az igényeket, pl. grafikai kivitelezés egyedi vagy sablon alapján történik, egyedi igény esetleg stb…. pontosítás után tudunk ajánlatot készíteni. De ettől függetlenül és általánosan: A webáruház kivitelezés, sablon alapján 150 000 – 200 000 Ft.

Karbantartás, fejlesztés árak?

A karbantartás összege függ az igényektől a jelenlegi rendszertől, felmérés után tudjuk pontosítani az árakat. De ettől függetlenül, általánosan: egy óra fejlesztés 4 000 Ft, havi karbantartás 8 000 Ft.-tól már lehetséges.

Mennyi idő alatt készül el egy új honlap?

Sablon alapján ha időben megkapunk minden anyagot az ügyféltől akkor ez 2-3 hét alatt kész van, de ezt mindig a megrendelő igényeihez igazítjuk. Ha egyedi designt választasz, akkor természetesen ez hosszabb idő +2-3 hét is lehet.

Referenciákat tudtok mutatni?

Igen, természetesen, de ezek nem publikus információk. Az ajánlatot email-ben elküldjük, ami tartalmazza a referenciákat is.

Mire képes a bemutatkozó honlap?

A kisebb projektek esetében nyílt forráskódú, wordpress cms-t használunk, ami nagyon jól működik, egyszerűen alakítható, keresőoptimalizálni is nagyon könnyű, mobil-ra is tökéletes. Teljesen megfelel a mai de még a holnapi elvárásoknak is. Tökéletes még közepes méretű kkv részére is.

Mire képes a webáruház?

A kisebb projektek esetében nyílt forráskódú, wordpress cms-t használunk, ami nagyon jól működik, egyszerűen alakítható, keresőoptimalizálni is nagyon könnyű, mobil-ra is tökéletes. Teljesen megfelel a mai de még a holnapi elvárásoknak is. Tökéletes még közepes méretű kkv részére is. A webáruház 10 000 termékig  maximálisan jó használható és gyors.

Szolgáltatási területek és nyelvek?

Budapest, Borsod megye. Miskolcon ingyenes kiszállás. Beszélünk angolul és magyarul.

Kosár

close