fbpx

Prémium honlap és webáruház készítés, karbantartás

Versenyképes áron kínálunk weboldal karbantartást, fejlesztést. Ha még nincs honlapod elkészítjük neked. Ingyenes kiszállás Miskolcon. Tekintsd meg referenciáinkat.

Kínálunk prémium VPS szolgáltatásokat weboldal kiszolgáláshoz, fejlesztéshez a miniVPS weboldalon..

Az elmúlt 13 évben rendkívül sok és hosszan tartó kapcsolatot építettünk ki ügyfeleinkkel. Küldetésünk a gyors és hatékony weboldal kiszolgálás.

Néhány statisztika rólunk

Kedvességünk 100%
Törődés ügyfeleinkkel 100%
Szakmai tapasztalatunk, felkészültségünk 100%
Marketing tapasztalatunk, felkészültségünk 100%
Ügyfeleink elégedettsége 99%

Rólunk nagyon röviden

Cégünk 2005 óta sikeresen működik interneten is. Számítástechnikai üzletünk Miskolcon található, terveben van budapesti nyitás is. Portfóliónk fő elemei a számítástechnika, online marketing mint Magyar és nemzetközi keresőoptimalizálás, közösségi média kampány tervezés, kezelés, tartalom marketing.

Új weboldal készítés és karbantartás

CMS

Vállaljuk CMS rendszerek továbbfejlesztését, havi, napi karbantartását, mentését is. CMS mint tartalomkezelő rendszer pl. wordpress, joomla, drupal stb….

HTML

A html weboldal karbantartása esetleges fejlesztése nem okoz gondot, html kóddal kezdtük 18 éve.

Webáruház

Wordpress és woocommerce alapú webáruház elkészítését vállaljuk rövid határidőre. A rendszer maximum 10 000 termékig megfelelő, utána más rendszer javasolt.

Egyedi

Lehetőség van egyedi, php alapú weboldal kivitelezésre, karbantartásra is, rendelkezünk saját CMS motorral amire építjük a weboldalt.

Szolgáltatási területek és nyelvek

Budapest, Borsod megye.  Miskolcon ingyenes kiszállás. Beszélünk angolul és magyarul.

Karbantartás, fejlesztés árak

A karbantartás összege függ az igényektől a jelenlegi rendszertől, felmérés után tudjuk pontosítani az árakat. De ettől függetlenül, általánosan: egy óra fejlesztés 4 000 Ft, havi karbantartás 8 000 Ft.-tól már lehetséges.

Új honlakészítés árak

Ismerni kell az igényeket, pl. grafikai kivitelezés, menüpontok száma, egyedi igény stb…. pontosítás után tudunk ajánlatot készíteni. De ettől függetlenül és általánosan: Átlagos (4-5 menüpont) céges weboldal kivitelezése, sablon alapján 110 000 Ft.

Webáruház készítés árak

Ismerni kell az igényeket, pl. grafikai kivitelezés egyedi vagy sablon alapján történik, egyedi igény  esetleg stb…. pontosítás után tudunk ajánlatot készíteni. De ettől függetlenül és általánosan: A webáruház kivitelezés, sablon alapján 150 000 – 200 000 Ft.

Kérj ajánlatot, szívesen segítünk!

Az ajánlatkérés, felmérés teljesen ingyenes és nem jár kötelezettséggel!

Gyakran ismételt kérdések

Mitől prémium a szolgáltatás?

Mert nem csak karbantartjuk vagy elkészítjük a weboldalt. Nem engedjük el a kezed hanem folyamatosan ellenőrizzük a weboldalt, tartjuk Veled a kapcsolatot.

Személyes konzultáció lehetséges?

Igen, természetesen, kiszállunk Miskolc területén ingyenesen, de ha befáradsz hozzánk, akkor egy kávé mellett egyeztethetünk a részletekről személyesen.

Mennyi idő alatt készül el egy új honlap?

Sablon alapján ha időben megkapunk minden anyagot az ügyféltől akkor ez 2-3 hét alatt kész van, de ezt mindig a megrendelő igényeihez igazítjuk. Ha egyedi designt választasz, akkor természetesen ez hosszabb idő +2-3 hét is lehet.

Néhány referencia munka

SHOPPING CART

close