Prémium webáruház és honlapkészítés, karbantartás

Üdvözöljük az Intec.hu-n, ahol az Ön online vállalkozása a mi szenvedélyünk! Büszkék vagyunk rá, hogy prémium minőségű webáruházak és honlapok készítését, valamint karbantartását kínáljuk ügyfeleinknek. Nálunk a hatékony és személyre szabott megoldások garantáltak.

Miért válassza az Intec prémium szolgáltatásait?

Személyre szabott design: Az Intec csapata professzionális tervezőkből áll, akik egyedi és lenyűgöző webáruházakat és honlapokokat készítenek, melyek tökéletesen tükrözik az Ön márkaidentitását és üzleti céljait. Megkülönböztető megjelenést biztosítunk, amely elnyeri látogatói tetszését.

Reszponzív és felhasználóbarát: Az általunk készített weboldalak és webáruházak minden eszközön tökéletesen működnek. Gondoskodunk arról, hogy a felhasználói élmény zökkenőmentes legyen a látogatók számára, függetlenül attól, hogy asztali gépen, laptopen, táblagépen vagy okostelefonon böngésznek.

Optimalizált a keresőmotorok számára (SEO): Tudjuk, hogy a jó pozíció a keresőmotorok találati listáján elengedhetetlen az online sikerhez. Az Intec szakértői a legújabb SEO technikákat alkalmazzák, hogy honlapja előkelő helyet foglalhasson el a keresési eredmények között.

Gyors és megbízható karbantartás: Az Intec csapata rendszeres karbantartást és támogatást nyújt a weboldalak és webáruházak számára, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújtsák. A rendszeres frissítésekkel és hibajavításokkal biztosítjuk, hogy az Ön online jelenléte zavartalan maradjon.

Szakértői támogatás és tanácsadás: Az Intec csapata nem csak a honlapkészítésben és karbantartásban jártas, hanem értékes üzleti tanácsokkal is ellátja Önt. Segítünk megtalálni a legjobb megoldásokat és stratégiákat online vállalkozása növekedéséhez.

Versenyképes árak: Az Intec prémium szolgáltatásai nemcsak kiváló minőségűek, de ár-érték arányban is versenyképesek. Célunk, hogy a lehető legjobb befektetést nyújtsuk az Ön számára, és hozzájáruljunk online vállalkozása sikeréhez.

Tegye sikeressé vállalkozását az Intec prémium webáruház és honlapkészítés, valamint karbantartás szolgáltatásaival! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek egy eredményes és hatékony online jelenlét kialakításában.

A folyamat lépései

Konzultáció: Megbeszéljük elképzeléseit és igényeit, hogy pontosan értsük, mire van szüksége vállalkozása számára.

Tervezés:
Elkészítjük a tervezetet, amely a megbeszéltek alapján egyedi és vonzó weboldalt vagy webáruházat eredményez.

Fejlesztés:
Megépítjük az Ön weboldalát vagy webáruházát a legújabb technológiák felhasználásával, és optimalizáljuk a keresőmotorok számára.

Tesztelés:
Alaposan ellenőrizzük a weboldalt vagy webáruházat minden részét, hogy biztosítsuk a kiváló felhasználói élményt és a hibamentes működést.

Élesítés:
Miután teljesen elégedett az eredménnyel, élesítjük az új weboldalát vagy webáruházát, és gondoskodunk a zökkenőmentes átállásról.

Karbantartás és támogatás: Folyamatosan karbantartjuk és frissítjük a weboldalát vagy webáruházát, valamint szakértői támogatást nyújtunk a siker érdekében.

Ne hagyja, hogy vállalkozása elmaradjon a versenytársaktól! Válassza az Intec prémium webáruház és honlapkészítés, valamint karbantartás szolgáltatásait, és indítsa be vállalkozását a siker felé. Lépjen kapcsolatba velünk most, és kezdjük el együtt építeni álmai online jelenlétét!

Új honlapkészítés és karbantartás

CMS

Vállaljuk CMS rendszerek továbbfejlesztését, havi, napi karbantartását, mentését is. CMS mint tartalomkezelő rendszer pl. wordpress, joomla, drupal stb….

HTML

A html weboldal karbantartása esetleges fejlesztése nem okoz gondot, html kóddal kezdtük 18 éve.

Webáruház

Wordpress és woocommerce alapú webáruház elkészítését vállaljuk rövid határidőre. A rendszer maximum 10 000 termékig megfelelő, utána más rendszer javasolt.

Egyedi

Lehetőség van egyedi, php alapú weboldal kivitelezésre, karbantartásra is, rendelkezünk saját CMS motorral amire építjük a weboldalt.

Kérj ajánlatot, szívesen segítünk!

Az ajánlatkérés, felmérés teljesen ingyenes és nem jár kötelezettséggel!

Gyakran ismételt kérdések

Mitől prémium a szolgáltatás?

Mert nem csak karbantartjuk vagy elkészítjük a weboldalt. Nem engedjük el a kezed hanem folyamatosan ellenőrizzük a weboldalt, tartjuk Veled a kapcsolatot.

Személyes konzultáció lehetséges?

Igen, természetesen, kiszállunk Miskolc területén ingyenesen, de ha befáradsz hozzánk, akkor egy kávé mellett egyeztethetünk a részletekről személyesen.

Új honlakészítés árak?

Ismerni kell az igényeket, pl. grafikai kivitelezés, menüpontok száma, egyedi igény stb…. pontosítás után tudunk ajánlatot készíteni. De ettől függetlenül és általánosan: Átlagos (4-5 menüpont) céges weboldal kivitelezése, sablon alapján 110 000 Ft.

Webáruház készítés árak?

Ismerni kell az igényeket, pl. grafikai kivitelezés egyedi vagy sablon alapján történik, egyedi igény esetleg stb…. pontosítás után tudunk ajánlatot készíteni. De ettől függetlenül és általánosan: A webáruház kivitelezés, sablon alapján 150 000 – 200 000 Ft.

Karbantartás, fejlesztés árak?

A karbantartás összege függ az igényektől a jelenlegi rendszertől, felmérés után tudjuk pontosítani az árakat. De ettől függetlenül, általánosan: egy óra fejlesztés 4 000 Ft, havi karbantartás 8 000 Ft.-tól már lehetséges.

Mennyi idő alatt készül el egy új honlap?

Sablon alapján ha időben megkapunk minden anyagot az ügyféltől akkor ez 2-3 hét alatt kész van, de ezt mindig a megrendelő igényeihez igazítjuk. Ha egyedi designt választasz, akkor természetesen ez hosszabb idő +2-3 hét is lehet.

Referenciákat tudtok mutatni?

Igen, természetesen, de ezek nem publikus információk. Az ajánlatot email-ben elküldjük, ami tartalmazza a referenciákat is.

Mire képes a bemutatkozó honlap?

A kisebb projektek esetében nyílt forráskódú, wordpress cms-t használunk, ami nagyon jól működik, egyszerűen alakítható, keresőoptimalizálni is nagyon könnyű, mobil-ra is tökéletes. Teljesen megfelel a mai de még a holnapi elvárásoknak is. Tökéletes még közepes méretű kkv részére is.

Mire képes a webáruház?

A kisebb projektek esetében nyílt forráskódú, wordpress cms-t használunk, ami nagyon jól működik, egyszerűen alakítható, keresőoptimalizálni is nagyon könnyű, mobil-ra is tökéletes. Teljesen megfelel a mai de még a holnapi elvárásoknak is. Tökéletes még közepes méretű kkv részére is. A webáruház 10 000 termékig  maximálisan jó használható és gyors.

Szolgáltatási területek és nyelvek?

Budapest, Borsod megye. Miskolcon ingyenes kiszállás. Beszélünk angolul és magyarul.