Számítógép, laptop javítás távsegítséggel, távolról országosan

Számítógép, laptop javítás távsegítséggel, távolról országosan

Szolgáltatások

 • Optimalizálás, gyorsítás
 • Vírusmentesítés
 • Hiányzó, nem megfelelően működő illesztőprogramok telepítése, frissítése
 • Operációs rendszer telepítés
 • Operációs rendszer javítás
 • Egyéb problémák megoldása

Előnyök

 • Azonnali megoldás
 • Nincs kiszállási díj
 • Nem szükséges megvárni
 • Csak siker esetében számítunk fel munkadíjat

A technológia fejlődésével egyre inkább lehetőség nyílik arra, hogy számítógépes problémáinkat távolról, távsegítséggel orvosoljuk. Ha számítógép vagy laptop javításra van szükséged, de nincs lehetőséged elhozni a készüléket hozzánk, vagy egyszerűen csak kényelmesebbnek találod a távsegítséget, mi vagyunk az Te ideális választásod! Országosan nyújtunk professzionális, gyors és hatékony távsegítséget számítógépes és laptopos problémák megoldására.

Szolgáltatásaink:

 1. Távsegítség szoftveres problémák esetén: Ha szoftveres problémád adódik, mint például vírusok, rosszindulatú szoftverek, rendszerhibák vagy programhiba, szakértőink távolról is segítenek a probléma diagnosztizálásában és megoldásában.
 2. Operációs rendszer telepítése és karbantartása: Távolról segítünk az operációs rendszer telepítésében, frissítésében és karbantartásában, legyen szó Windowsról vagy Linuxról.
 3. Hálózati és internetes problémák megoldása: Ha hálózati vagy internetkapcsolati gondokkal küzdesz, szakértőink távolról is segíthetnek a hiba elhárításában és a stabil működés biztosításában.
 4. Adatmentés és adatbiztonság: Távolról is segítünk az adatmentésben, adatbiztonságban és a biztonsági mentési rendszerek beállításában, hogy adataid biztonságban tudhasd.

Miért válassz minket?

 1. Tapasztalt és szakképzett csapat: Professzionális, jól képzett szakembereink a legjobb távsegítséget kínálják a számítógép és laptop problémáinak megoldására.
 2. Gyors és megbízható szolgáltatás: Elkötelezettek vagyunk a gyors és hatékony szolgáltatás nyújtása mellett, hogy minimalizáljuk az eszközeid leállási idejét és biztosítsuk a zökkenőmentes működést.
 3. Kényelmes és hatékony megoldás: A távsegítség lehetővé teszi, hogy otthonodból vagy munkahelyedről kényelmesen igénybe vehesd szolgáltatásainkat, elkerülve a szervizbe való utazást vagy a készülék átvételével járó macerát.
 4. Versenyképes árak: Kiváló minőségű távsegítségi szolgáltatásainkat versenyképes áron kínáljuk, hogy a lehető legjobb értéket biztosítsuk Számodra.
 5. Biztonság és adatvédelem: Biztosítjuk, hogy minden távsegítségi kapcsolat biztonságos és titkosított legyen, hogy adataid és személyes információid teljes mértékben védve legyenek.

Kapcsolat:

Amennyiben számítógép- vagy laptop szervizre van szükséged távolról, országosan, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, vagy töltsd ki az online űrlapot. Szakértőink mielőbb felkeresnek, hogy időpontot egyeztessenek és távsegítséggel elvégezzék a szükséges javításokat vagy karbantartást.

Gyakran feltett kérdések

Miért jobb a távoli segítségkérés mint a személyes?

Mert sokkal gyorsabb, nem kell időpont egyeztetni, ha egyszer beállítjuk a programot akkor utána bármikor beléphetünk amikor azt igényli. El is mehet otthonról, nem szükséges felügyelnie a munkát.

Mi a távsegítség kérés, javítás folyamata?

1, Szerződést kötünk 2, Le kell töltened és telepíteni 1 db programot, ahhoz, hogy betudjunk lépni a gépbe, ezt csak egyszer kell elvégezni 3, Kapcsolódunk és kijavítjuk a problémát

Mit tudok elintézni távoli segítséggel?

Karbantartási munkákat, illesztőprogram, program telepítést, optimalizálást. Operációs rendszer telepítésben is tudunk segíteni, de abban az esetben nem azon a gépen kell futtatni a távsegítség programot.

Mennyibe kerül?

Előre egyeztetett időpont esetében a díjunk: első óra 7 500 Ft./óra majd minden megkezdett félóra 3 750 Ft. Azonnal segítségnyújtás esetében egyéni a díjszabás.

Mi történik ha nem tudják megjavítani a számítógépet távolról?

Ebben az esetben nem számítunk fel semmit.

Biztonságos a távoli segítség nyújtás?

Igen, teljesen az biztonságos ssl csatornán kommunikálunk.

Milyen feltételekkel tudom igénybe venni a távsegítséget?

Szükség van működő számítógépre, operációs rendszerre és internet kapcsolatra.

Milyen bonyolult a távsegítség kérés?

Lehet, hogy elsőre úgy tűnik, de nem az és szívesen segítünk, hogy megoldódjon a probléma. Miután egyszer már beállítottuk, feltelepítettük a programot és megoldottuk a problémát következő alkalommal szinte semmi dolga nem lesz.

Minden alkalommal ilyen bonyolult?

Nem, programot telepíteni csak egyszer kell és az is csak 5 perc, utána a szerződésünkre hivatkozva csak küldesz egy email-t, amiben leírod mit javítsunk, ellenőrizzünk és elvégezzük bármikor, még ha nem is vagy otthon, irodában.

Kiszállás lehetséges?

Igen, a következő helyeken: Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Pest, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar

Melyik programot javasoljátok?

Mi a Teamviewer-t javasoljuk ami ingyenes személyes használatra, a youtube csatornán sok hasznos információ látható: https://www.youtube.com/user/TeamViewer Innen letölthető: https://www.teamviewer.com/hu/letoltes/previous-versions/ A másik hasznos és jól működő megoldás, ami szintén ingyenes az anydesk

Milyen operációs rendszerhez tudtok távolisegítséget nyújtani?

A következő operációs rendszerek alatt lehetséges távsegítség nyújtás: windows, linux, macos