Akár egy rendezvényre, oktatásra vagy előadásra van szükséged számítástechnikai eszközökre, mi országosan vállaljuk a rövid és hosszú távú bérbeadást. Nálunk gyorsan, egyszerűen és biztonságosan bérelhetsz megfelelő eszközöket, amelyekkel minden esemény zökkenőmentesen zajlik.

Az általunk nyújtott szolgáltatások előnyei:

  1. Személyre szabott előkészület: Az eszközöket a te igényeidnek megfelelően telepítjük előre, hogy azonnal használatra készek legyenek a helyszínen.
  2. Kényelmes kiszállítás és beüzemelés: Az általad bérelt eszközöket kérésre kiszállítjuk a helyszínre, és gondoskodunk a beüzemelésről is, hogy minden gördülékenyen menjen.
  3. Nagy kapacitás: Több száz gépet, monitort és laptopot tudunk egyidejűleg biztosítani, így nincs olyan esemény, amit ne tudnánk kiszolgálni.

Válaszd a mi országos számítástechnikai eszközbérlési szolgáltatásunkat, és biztosítsd a sikerét rendezvényednek, oktatásodnak vagy előadásodnak! Lépj velünk kapcsolatba még ma, és találd meg a tökéletes megoldást!

A mai gyorsan változó technológiai világban nem mindig éri meg nagy összegeket költeni számítógépekre, laptopokra vagy monitorokra, különösen, ha csak ideiglenesen van rájuk szükség. Legyen szó rövid távú projektjeidről, rendezvényekről, vagy hosszabb távú igényekről, a számítógép, monitor és laptop bérlés, bérbeadás, kölcsönzés szolgáltatásunkkal mindig a legjobb megoldást kínáljuk!

Szolgáltatásunk előnyei:

  1. Rugalmasság: Bérelj, adj bérbe vagy kölcsönözz számítógépet, monitort és laptopot a szükséges időtartamra, legyen az egy nap, egy hét vagy akár több hónap. A rugalmas időkereteknek köszönhetően csak akkor fizetsz, amikor ténylegesen használod az eszközöket.
  2. Megbízható eszközök: Csak a legújabb és legjobb minőségű számítógépeket, monitorokat és laptopokat kínáljuk, hogy biztos lehessz a teljesítményben és a megbízhatóságban.
  3. Költséghatékonyság: A bérlés, bérbeadás és kölcsönzés lehetővé teszi, hogy jelentős összegeket takaríts meg az eszközvásárláson, és csak a tényleges használati idő alatt fizetsz.
  4. Teljes körű támogatás: Szakértő csapatunk mindvégig rendelkezésre áll, hogy segítsen a technikai kérdésekben és az eszközök telepítésében vagy karbantartásában.

Fedezd fel a számítógép, monitor és laptop bérlés, bérbeadás és kölcsönzés előnyeit, és válaszd a legkényelmesebb, költséghatékony megoldást technológiai igényeidre! Próbáld ki most szolgáltatásunkat!

Gyakran feltett kérdések, válaszok

Milyen eszközöket tudok bérelni?

Kölcsönzünk, adunk bérbe laptopot, számítógépet, monitort rendezvényre, oktatási eseményre, konferenciára. Igény esetében kiszállítjuk és előtelepítjük az eszközöket.

Budapesten is bérlehetek laptopot, számítógépet?

Persze, kivisszük vagy kiküldjük futárral, nem jelent gondot!

Gamer laptop is bérlehető?

Általában nem, de játékhoz asztali számítógépet tudunk biztosítani.

Gamer asztali számítógép bérlehető?

Igen, különböző konfigurációkban, attól függően, hogy melyik játékhoz, tudunk gamer számítógépet kölcsönözni, hosszabb de rövid távra is.

Mennyibe kerül az eszköz bérlés?

A bérlés díját az eszköz értéke valamint a bérlés időtartama határozza meg. Hosszabb időre kedvezményesebb díjat tudunk biztosítani mint egy napra. Példa: Egy 60-80 000 Ft.-os notebook bérlése egy napra már 2 500 Ft-tól elérhető, ha egy hétre akkor már csak 2 000 Ft./nap, ha egy hónapra akkor csak 800 Ft/nap. Kérjen ajánlatot és szívesen segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást.

Mennyi kauciót kértek?

Igen, minden esetben! Az eszköz kaució értékét az eszközök értéke határozza meg, gyakorlatilag kifizetettjük az eszközt majd amikor visszahozza, akkor vissza adjuk, utaljuk az árát.

Hosszabb időre is lehet bérelni?

Igen, természetesen mert sokkal jobb díjat, feltételeket tudunk biztosítani hosszabb távú bérlés esetében.

Hány darab eszközt tudok bérelni?

Több száz a darabos igényt is kitudunk szolgálni. Számítógép, laptop, monitor ezekből akár 300 darab is rendelkezésre áll.

Futárral is igénybe vehetem az eszközbérlést?

Igen, kiküldjük futárral majd a bérlet lejárat után a futár fel is veszi, ebben az esetben a futár díját kell megfizetni ami 1 500 Ft/ kiszállítás.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Mennyiségtől és helyszíntől függ, ingyenes kiszállítás és beüzemelés is lehetséges.

Szükség esetében futárral is kitudjuk küldeni a terméket.

Egy laptop kiszállítása 1 500 Ft.

A bérbe vehető eszközök újak?

Általában nem, mert sokkal költséghatékonyabb a felújított, de használt eszköz bérbeadása. Ettől függetlenül ha új eszközt szeretnél bérelni, arra is tudunk megfelelő megoldást.

Mennyi időre van szükség? Mennyivel előtte szóljak?

Minél előbb jelzed az igényedet, annál nagyobb valószínűséggel tudjuk a legjobb árat, terméket biztosítani számodra.