Számítógép, monitor, laptop bérlés – bérbeadás – kölcsönzés

Országosan! Vállaljuk számítástechnikai eszközök rövid és hosszútávú bérbeadását. Nálunk gyorsan és biztonságosan bérelhetsz megfelelő eszközt, legyen az rendezvény, oktatás, előadás. Az eszközöket előretelepítjük kérésnek megfelelően és igény szerint kiszállítjuk a helyszínre és beüzemeljük.Több száz gépet, monitort, laptopot tudunk biztosítani egyidőben!

Gyakran feltett kérdések, válaszok

Milyen eszközöket tudok bérelni?

Kölcsönzünk, adunk bérbe laptopot, számítógépet, monitort rendezvényre, oktatási eseményre, konferenciára. Igény esetében kiszállítjuk és előtelepítjük az eszközöket.

Mennyibe kerül az eszköz bérlés?

A bérlés díját az eszköz értéke valamint a bérlés időtartama határozza meg. Hosszabb időre kedvezményesebb díjat tudunk biztosítani mint egy napra. Példa: Egy 60-80 000 Ft.-os notebook bérlése egy napra már 2 500 Ft-tól elérhető, ha egy hétre akkor már csak 2 000 Ft./nap, ha egy hónapra akkor csak 800 Ft/nap. Kérjen ajánlatot és szívesen segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást.

Mennyi kauciót kértek?

Igen, minden esetben! Az eszköz kaució értékét az eszközök értéke határozza meg, gyakorlatilag kifizetettjük az eszközt majd amikor visszahozza, akkor vissza adjuk, utaljuk az árát.

Hosszabb időre is lehet bérelni?

Igen, természetesen mert sokkal jobb díjat, feltételeket tudunk biztosítani hosszabb távú bérlés esetében.

Hány darab eszközt tudok bérelni?

Több száz a darabos igényt is kitudunk szolgálni. Számítógép, laptop, monitor ezekből akár 300 darab is rendelkezésre áll.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Mennyiségtől és helyszíntől függ, ingyenes kiszállítás és beüzemelés is lehetséges.

Szükség esetében futárral is kitudjuk küldeni a terméket.

A bérbe vehető eszközök újak?

Általában nem, mert sokkal költséghatékonyabb a felújított, de használt eszköz bérbeadása. Ettől függetlenül ha új eszközt szeretnél bérelni, arra is tudunk megfelelő megoldást.

Mennyi időre van szükség? Mennyivel előtte szóljak?

Minél előbb jelzed az igényedet, annál nagyobb valószínűséggel tudjuk a legjobb árat, terméket biztosítani számodra.

Néhány bérbe vehető eszköz példa:

Bérlehető gépek

SHOPPING CART

close