Számítógép, monitor, laptop bérlés – bérbeadás – kölcsönzés

Országosan! Vállaljuk számítástechnikai eszközök rövid és hosszútávú bérbeadását. Nálunk gyorsan és biztonságosan bérelhetsz megfelelő eszközt, legyen az rendezvény, oktatás, előadás. Az eszközöket előretelepítjük kérésnek megfelelően és igény szerint kiszállítjuk a helyszínre és beüzemeljük.

Gyakran feltett kérdések, válaszok

Milyen eszközöket tudok bérelni?

Kölcsönzünk egy, akár több napra vagy egész hónapra is laptopot, számítógépet, monitort, tabletet rendezvényre, eseményre. Igény esetében kiszállítjuk és, telepítjük is az eszközöket.

Mennyibe kerül az eszköz bérlés?

A bérlés díját az eszköz értéke valamint a bérlés időtartama határozza meg. Hosszabb időre kedvezményesebb díjat tudunk biztosítani mint egy napra. Példa: Egy 60-80 000 Ft.-os notebook bérlése egy napra már 2 500 Ft-tól elérhető, ha egy hétre akkor már csak 2 000 Ft./nap. Kérjen ajánlatot és szívesen segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást.

Mennyi kauciót kértek?

Az eszköz kaució értékét az értéke határozza meg, gyakorlatilag kifizetettjük az eszközt majd amikor visszahozza, akkor vissza adjuk az árát.

Hosszabb időre is lehet bérelni?

Igen, természetesen mert sokkal jobb díjat, feltételeket tudunk biztosítani hosszabb távú bérlés esetében.

Hány darab eszközt tudok bérelni?

Ez mindig készlettől függ, de általában 100 db eszközbérlési igényt is kitudunk szolgálni.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Mennyiségtől és helyszíntől függ, ingyenes kiszállítás és beüzemelés is lehetséges.

A bérbe vehető eszközök újak?

Általában nem, mert sokkal költséghatékonyabb a felújított, de használt eszköz bérbeadása. Ettől függetlenül ha új eszközt szeretnél bérelni, arra is tudunk megfelelő megoldást.

Felújított laptopok és Számítógépek

SHOPPING CART

close