,

ASUS VivoMini PC PN40 N4000/HDMI/WIFI/4GB DDR4/120GB SSD /PN40-BB013M-SZII/

Raktárkészlet:

Nincs raktáron, de gyorsan beszerezzük: 1-3 munkanap


Kérlek oszd meg barátaiddal!

63 .005 Ft Bruttó

Nincs raktáron, de gyorsan beszerezzük: 1-3 munkanap

Cofidis áruhitel Miskolc

Tulajdonságok:Ultrakompakt, egyszerűen bővíthető kialakítás.Az új ASUS Mini PC PN40 ugyanúgy ideális megoldás az otthoni szórakozáshoz, mint az üzleti alkalmazásokhoz, mivel extrém halkan, akár ventilátor nélkül* képes remek teljesítményt nyújtani a legfrissebb Intel® Celeron® és Pentium® Sliver processzorokkal. A kompakt és könnyű ASUS Mini PC PN40 115 x 115 x 49 mm méretű és csupán 700 gramm súlyú. Kényelmes, széthúzható háza miatt könnyedén bővíthető, az alkatrészek kicseréléshez mindössze egy csavarhúzó kell. Kiterjedt csatlakoztatási lehetőségei (például a gyors adatátvitelt nyújtó USB 3.1 Gen 1 Type-C vagy a régebbi eszközök csatlakoztatására is alkalmas VGA vagy COM csatlakozó) miatt sokféle eszközzel kompatibilis, sokoldalúan felhasználható.*Ventilátor nélküli kialakításban csak bizonyos modellek rendelhetők

RugalmasságKönnyen javítható és frissíthető. Az egyszerű „fiókos” házzal a memóriabővítés vagy egy M.2 SSD, 2,5”-es HDD vagy SSD cseréje mindössze két egyszerű lépésben elvégezhető, és csak egy csavarhúzó szükséges hozzá. Ún. barebone* (szerkezetkész) kivitelben is kapható, maximális rugalmasságot adva a saját rendszered megalkotásához.* Ennek a megoldásnak az elérhetősége modellfüggő lehet és területenként változhat

Rugalmasság.Két tárolós kialakításAz ASUS Mini PC PN40 egy M.2 SSD* vagy eMMC meghajtó, illetve egy 2,5 hüvelykes HDD vagy SSD fogadására alkalmas, így egyedi tárolómegoldásokkal mindenki számára lehetővé teszi a sebesség és a kapacitás tökéletes egyensúlyának megteremtését.

KialakításModern, helytakarékos kialakítás.Modern, letisztult megjelenésével és elegáns, csiszolt felületével az ASUS Mini PC PN40 bármilyen otthoni, irodai vagy bolti környezetbe jól illik. Kompakt és könnyű: 115 x 115 x 49 mm és mindössze 700 gramm, így gyakorlatilag bárhol elhelyezhető – akár egy képernyő hátára is fel lehet szerelni, így helytakarékos „all-in-one” megoldás kialakítására alkalmas..

Nagy teljesítmény a mindennapos többfeladatos munkavégzéshez. Az ASUS Mini PC PN40 erejét a legfrissebb Intel® Celeron® és Pentium® Sliver processzorok adják, amelyek a korábbi generációkhoz képest akár 36%-kal nagyobb teljesítményre képesek, így változatos szituációkban tudnak sima és válaszkész használatot biztosítani.

Teljesítmény.Nagy teljesítmény a mindennapos többfeladatos munkavégzéshez.Az ASUS Mini PC PN40 erejét a legfrissebb Intel® Celeron® és Pentium® Sliver processzorok adják, amelyek a korábbi generációkhoz képest akár 36%-kal nagyobb teljesítményre képesek, így változatos szituációkban tudnak sima és válaszkész használatot biztosítani..

Csatlakozások.Nagysebességű kapcsolatok és a korábbi eszközök támogatásaAz ASUS Mini PC PN40 számos csatlakozóval rendelkezik, például egy USB 3.1 Gen 1 Type-C és három USB 3.1 Gen 1 csatlakozó segíti a nagy sebességű adatátvitelt, illetve egy HDMI és egy Mini DisplayPort segítségével két képernyő is ráköthető. A még nagyobb rugalmasság érdekében a Mini PC PN40 VGA vagy COM csatlakozóval is rendelhető sokféle régebbi periféria kiszolgálásához.*A rugalmas I/O csatlakozó elérhetősége modellfüggő lehet és területenként változhat.

Produktivitás.Fantasztikus 4K UHD felbontás és két képernyő támogatásaAz ASUS Mini PC PN40-ben egy integrált Intel® UHD Graphics 600 processzor gondoskodik arról, hogy 4K UHD felbontással élvezhessük a videókat és a képeket. A kétképernyős támogatással a munkafelület több monitorra is kiterjeszthető, ami hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a használatot.

Energiatakarékosság.Csökkentsd a környezeti hatásokat, miközben az üzemelési költségek is alacsonyabbak lesznekAz ASUS Mini PC PN40 energiatakarékos kialakítása egyaránt csökkenti a környezet terhelését és az üzemeltetési költségeket. Az ASUS mini PC-k környezetbarát jellegét az ágazat több kiemelt jelentőségű tanúsítványa is igazolja, mint például az Energy Star minősítés. A Mini PC PN40 készenléti állapotban mindössze 6,4 wattot fogyaszt és extrém csendes, ilyenkor a zaja csak 20,6 dB. Ventilátor nélküli változatban* is kapható, ez terheléstől függetlenül teljes csendben működik.

Extrém csendes, ventilátor nélküli* kivitel a legfrissebb Intel® Celeron® processzorral Különlegesen kompakt méret: 115 x 115 x 49 mm, 0,62 liter Széthúzható ház a komponensek egyszerű, két lépésben elvégezhető bővítéséhez Két tárolós kialakítás: egy 2,5”-es HDD vagy SSD, és egy M.2 SSD* vagy eMMC az igényeidnek megfelelő sebesség és kapacitás egyensúlyának megteremtéséhez Minden igényt kielégítő csatlakozók: HDMI 2.0, Mini DisplayPort, USB 3.1 Gen 1 Type-C, illetve egy VGA vagy COM csatlakozó Non-stop megbízhatóság: Kiterjedt tesztekkel garantált hosszú távú megbízhatóság *Ventilátor nélküli kialakításban csak bizonyos modellek rendelhetők *Az M.2 csatlakozó támogatása modellfüggő

Garancia: 2 év

Cikkszám: bfe03b766098 Kategóriák: , Címke:
Gyártó