ASUS ROG Strix Scar 15 (2022) G533ZW-LN092 Laptop fekete

Készlet frissítve: 2023-05-28 10:32


Garancia: 3 év

962.657 Ft Br.

A következő kiszállítási időpontja: 2023-05-29

A szállítási címedet itt megadhatod de nem kötelező most

Vonalkód:

Tulajdonságok:

Versenyezz stílusosan és nyerj több játékot az opcionálisan Windows 11 Pro-val felszerelt vadiúj 2022 ROG Strix SCAR 15 nyers erejével. Kerekedj felül bármely ellenségen az NVIDIA® GeForce Laptop GPU-val párosított Intel® Core™ CPU-val. Hagyd magad mögött a betöltődő képernyőket az SSD tárolónak köszönhetően. A DDR5 memória minden eddiginél nagyobb sávszélességet kínál, miközben a SCAR készen áll, hogy több hosszal nyerjen a versenytársak előtt.

Hozz ki többet az MUX-szalA csúcskategóriás komponensek erőt igényelnek, főleg, amikor élvonalbeli GPU-król van szó. Az opcionális NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti Laptop GPU a 150W max TGP-vel abszolút fékezhetetlen, a Dynamic Boosttal elérhető plusz 25W-nak köszönhetően. A magasabb teljesítményhatárok még több erőt varázsolnak elő ezekből a grafikus kártyákból, a lehető legjobb játékélményt biztosítva neked. A modern gamer laptopok a GPU-tól a CPU integrált grafikus vezérlőjén keresztül továbbítják a képkockákat, mielőtt a kijelzőt elérik. Ez hosszabb akkumulátoros üzemidőt kínál, ugyanakkor megakadályozza, hogy a GPU a legjobb teljesítményét nyújtsa. Ezért építettünk MUX kapcsolót minden 2022-es ROG laptopba. A versenyjátékokhoz engedélyezheted a közvetlen GPU módot, amely csökkenti a késleltetést és átlagosan 15%-kal növeli a teljesítményt.

ROG Intelligent CoolingAz erős komponensek masszív hűtést kívánnak. A SCAR folyékony fém hővezető pasztát használ a CPU-n, négy dedikált ventilátor kimenettel a hő hatékony elvezetése érdekében. Az ROG Intelligent Cooling™ lehetővé teszi a legfontosabb alkatrészek, pl. a CPU és GPU számára, hogy hosszabb időn keresztül boost frekvenciát tartsanak fenn, ezzel gördülékeny és állandó képkockasebességet biztosítva a hosszúra nyúló játékmenetek során is. A 2022 Strix SCAR emellett a CPU-t is felturbózta, a Thermal Grizzly Conductonaut Extreme Liquid Metal folyékony fémjével. A Conductonaut Extreme ultranagy teljesítményű hővezető anyag (TIM), amely a hagyományos hűtőpasztáknál akár 15°C fokkal hűvösebben tartja ezeket a komponenseket. A SCAR a zaj felett is ellenőrzést gyakorol: Teljesítmény módban a Strix SCAR zajszintje nem haladja meg a 40 dB-t.

Liquid Metal Conductonaut ExtremeA gamer laptopok számára az egyik legnagyobb kihívás a hűtés, és az ROG folyamatosan feszegeti a határokat. Ez az indíttatás vezetett el bennünket a folyékony fémhez, mely rendkívül hatékonyan szállítja a hőenergiát olyan felületek között, mint a processzor test és a hűtőcső. A különféle processzorokkal folytatott, egy éven át tartó tesztelést követően az ROG mérnökei akár 15°C fokos hőmérséklet-csökkenést figyeltek meg a folyékony fém használata mellett, a CPU-tól függően. Az alacsonyabb hőmérsékletek segítenek a processzoroknak hosszabb időn át megőrizni a magasabb órajel-sebességet és megakadályozni a ventilátor felpörgését, majd zajossá válását.

Továbbfejlesztett Arc Flow ventilátorok™A továbbfejlesztett Arc Flow ventilátorok™ gondosan formázott ívelt lapátokkal rendelkeznek, a lehető legjobb levegőáramlásért a lehető legkisebb zaj mellett. A laptopok ventilátorainak lapátjai jellemzően mindenütt azonos vastagságúak, az új design azonban alul akár 0,1 mm-re is keskenyedhet, mielőtt a vége felé vastagodna. A változó vastagság csökkenti a turbulenciát, miközben a ventilátorlapátok centrifugális ereje gyorsítja a légáramlást, egy összességében csendesebb élményt kínálva neked.

Villámgyors, kristálytisztaNem győzheted le az ellenséget, ha nem látod közeledni. A Strix SCAR ultragyors panel opciókkal rendelkezik minden forgatókönyv esetére, így biztos lehetsz benne, hogy soha, egyetlen másodpercet sem veszítesz. A 15.6” gép akár FHD 300 Hz-et vagy QHD 240 Hz-et is kínálhat. Egy ilyen gyors képfrissítési frekvenciával és mindössze 3 ms válaszidővel a legőrültebb tűzharcban is pixel pontosságú döntéseket hozhatsz. Emellett mindegyik IPS panel csodás színekkel, Dolby Vision HDR-rel és Adaptive-Sync-kel ajándékoz meg a ragyogó játék és látvány élményéért.

Stúdió minőségű hangzásA Dolby Atmosszal felvértezett hangszórókban két tweeter és két lefelé sugárzó mélynyomó gondoskodik a valósághű hangzásról játékaidban. A nagy felbontású hangzásnak köszönhetően ugyanabban a minőségben hallgathatod a zenét, mint ahogyan azt felvették. A kétirányú AI zajszűrés a bejövő és a kimenő hangokat egyaránt feldolgozza, hogy kiszűrje a zavaró háttérzajokat, gondoskodva hívásaid, beszélgetéseid és streameid tiszta és zajmentes közvetítéséről.

Kétirányú zajszűrésFejlett, kétirányú zajszűrési technológiánk a CPU-n fut, ami felszabadítja a GPU-t a magasabb FPS érdekében. Az upstream és a downstream csatlakozások esetén is működik bármilyen bemenetről, így a saját mikrofon bemenetedről és a bejövő folyamról is eltávolíthatod a zajt. A zajszűrési beállításokat programonként is személyre szabhatod, kiszűrve az olyan specifikus alkalmazásokat, mint a hang alapú csevegés, anélkül, hogy befolyásolnád a játékon belüli hangokat, melyeket nem szeretnél megváltoztatni.

Négy hangszóró Dolby Atmos-szalA két tweeter és a két mélynyomó, amelyeket a Smart Amp működtet, gazdagabb hangzást kínálnak, 2,8-szor nagyobb hangerővel, háromszor erőteljesebb basszussal és akár háromszor annyi dinamikus tartomány alternatívával. Ezt a négyhangszórós beállítás Dolby Atmos technológiával optimalizált, magával ragadó surround hangot nyújt a tökéletesen kiegyensúlyozott, multidimenzionális hangzás érdekében a teljes hangtartományban anélkül, hogy csorbulna a hangok tisztasága vagy részletessége.

Maradj kapcsolatbanA modern multiplayer játékokban a stabil internetkapcsolat elengedhetetlen. A SCAR 2.5G LAN-t támogató dedikált RJ45 portjával és a legújabb WiFi 6E szabvánnyal készen áll a harcra. Soha többé ne maradj le.

Harcra készenAz RJ45 nem az egyetlen port a harcban. A dedikált GPU helyet ad egy HDMI 2.1 portnak a legújabb tévék és monitorok csatlakoztatásához, a teljes sávszélességet 18-ról 48 Gbps-re növelve, és akár 4K 120 Hz és 8K 60 Hz tartalmat is támogatva. A két USB-C port a csatlakoztathatóság széles skáláját kínálja — egy a DisplayPort és a power delivery számára, egy másik Thunderbolt 4 támogatással.

További információk a gyártó weboldalán

Gyártó: ASUS

EAN: 5990006186462 Cikkszám: G533ZW-LN092 Kategória:

MARADT MÉG KÉRDÉSED A TERMÉKRŐL?

Küldj üzenetet és gyorsan válaszolunk!

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS!

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

A RENEW/REFURB gépek jelentését itt megtalálod:
https://intec.hu/kategoria/renew-refurb-gyari/
Röviden: a gyárban felújított, új terméknek megfelelő működés, csupán kisebb esztétikai karc lehetséges, gyári dobozba és 24 hónap garanciával kínáljuk, szinte ÚJ, akár ajándékba is adhatod!

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT:
Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 12 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig.

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Szállítás

Általában 2-3 nap amíg a futár odaér a termékkel. Ha miskolci vagy akkor mi kivisszük így akár aznap is megkaphatod!

Ingyenes foxpost csomagautomata minden termékre, ami nem fér be a foxpost automatába azt csak futárral tudjuk küldeni.

Igen, minden termékre amit foxpost csomagautomatába küldünk és belefér (monitor csak 23″ -ig) Kiszállítást házhoz a GLS-sel küldjük.

Sajnos ez is előfordul a kiszállításkor, egyik futárcég sem vigyáz kellőképpen a csomagokra. Ne vedd át! De ha még is átveszed mindenképp vetess fel jegyzőkönyvet és készíts fényképet a csomagról és a termékekről. Ide vonatkozó jogszabály a következő:

PTK
“6:219. § [Kárveszély átszállása fogyasztói adásvétel esetén]

Ha az eladó vállalkozás és a vevő fogyasztó, és az eladó vállalja a dolog vevőhöz történő eljuttatását, a kárveszély akkor száll át a vevőre, amikor a vevő vagy az általa kijelölt harmadik személy birtokba veszi a dolgot. A kárveszély a fuvarozónak történő átadáskor átszáll a vevőre, ha a fuvarozót a vevő bízta meg, feltéve, hogy a fuvarozót nem az eladó ajánlotta.”

“Ki felel azért, ha a megrendelt termék a kiszállítás közben károsodik, megsérül?

Főszabály szerint az felel, aki a kárt okozta, aki a károsodást előidézte. Azonban fontos tudni, hogyha a felelős személye nem állapítható meg, a termék fogyasztó részére történő átadásának időpontjáig minden esetben az eladó (a kereskedő) felel a termék épségéért, függetlenül attól, hogy a kiszállítást a postai alkalmazott vagy futárcég végezte, ezért a kereskedő nem hivatkozhat arra, hogy a kiszállítást nem ő, hanem egy alvállalkozója teljesítette. Tehát ez azt jelenti, hogy a kárveszély a termék fogyasztó vagy az általa kijelölt harmadik személy részére való átadásával száll át a fogyasztóra (ezen előírás jogszabályi alapja az új Polgári Törvénykönyv 6:219. § szakasza).”

Vásárlás

Mert 2005 óta vagyunk a Magyar piacon, több 10 000 ügyfelet szolgáltunk ki eddig is. Vevőink elégedettek, amikor gond van mi helytállunk. Garanciát kérdés nélkül érvényesítjük. Arra törekszünk, hogy valóban elégedetten távozz és gyere vissza mert a visszatérő ügyfél a legjobb számunkra. Nézd át facebook, google térkép véleményeket, hívj fel vagy csak üzenj ránk és meglátod!

Fizetés

Bárhogyan 🙂 Elfogadunk üzletben bankkártyát, készpénzt akár átutalást is. A webes megrendeléskor pedig online fizethetsz, utalhatsz, akár utánvétellel is kérdheted a terméket.

Garancia

Természetesen! Alap 12 hónap garanciát adunk a használt termékekre ami kiterjeszthető 24 hónapra is. Az új termékekre 12-36 hónap garanciát vállalunk. Garancia minden esetben a készülékre magára vonatkozik az akkumulátorra, töltőre nem. Ha csalódásmentes vásárlást szeretnél akkor válassz minket 🙂

Tag: garancia

B kategóriás termékek

A B kategóriás termékek teljesen kifogástalan műszaki állapotban vannak, csupán esztétikai okokból kap “B” kategóriát, tehát: kisebb karcok vagy használat nyomai láthatóak, kijelző foltos lehet, akkumulátor nincs benne vagy nullás, de ez nem befolyásolja a működést.

Műszakilag hibátlan jelentése:

Egy laptop esetében a “műszakilag kifogástalan” azt jelenti, hogy a készülék minden alapvető funkciója megfelelően működik, és az eszköz képes teljesíteni a feladatokat, amelyekre tervezték. Ez azonban nem zárja ki az esztétikai hibákat, mint például karcok, törések, vagy akár az akkumulátor rossz állapota. Egy műszakilag kifogástalan laptop az alábbiakat tartalmazhatja:

  1. Megfelelően működő processzor, memória, merevlemez vagy SSD, és alaplapi alkatrészek.
  2. Működő képernyő, billentyűzet és érintőpad.
  3. A portok, csatlakozók és bemenetek megfelelő működése.
  4. Az operációs rendszer és a szoftverek zökkenőmentes futása.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a feltételek a laptop belső működésére vonatkoznak, és nem befolyásolják a külső állapotot vagy esztétikai hibákat.

Mindig szerepel a “B” jelzés a termék nevében ha az “B” kategóriás pl. így:  22″ TFT Eizo S2202W Fekete “B”

Ez pedig egy “A” kategóriás termék: Lenovo ThinkPad L480 i5-8250U/8GB/256GB NVME SSD/webcam/1920×1080 Az “A” kategóriát nem jelöljük csak ha “B” kategóriás egy termék!

Magyarul: ha nem látod a “B” jelzést a termék nevében akkor az “A” kategória!

Termékek

Mi főleg magyarországi nagykereskedésekből vásárolunk. A nagykereskedők főleg aukciókról veszik a laptopokat, számítógépeket de nagyon nagy mennyiségben, általában konténer számban. Például egy biztosító vagy multi lecseréli a gépparkját és egy tételben értékesíti. Előfordul, hogy mi magánszemélytől, de akár külföldről is beszerzünk árut, főleg laptopokat, alkatrészeket.

Persze, de csak olyat amit még értékesíteni lehet (nem vagyunk gyűjtők) sajnos sokan olyan eszközt hoznak be hozzánk ami már nem használható mert régi, lassú, törött ezeket mi sem tudjuk eladni. Ezeket az eszközöket a kijelölt szemétlerakó helyeken lehet leadni. Ha olyan laptopod, számítógéped, monitorod akár alkatrészed van ami feleslegessé vált nyugodtan keress minket. Itt megírhatod hogy mi az amit eladnál: https://intec.hu/vasarolunk/

A laptopok billentyűzete nagyrészt nem magyar nyelvű (francia,német főleg), kínálunk magyar nyelvű matricát amivel szépen, esztétikusan magyar nyelvűre módosítható. Csak és kizárólag ékezetes betűkkel rendelkező laptopokat kínálunk, tehát teljes mértékben magyar nyelven is működik, megtalálható rajta az íűúőóőé stb….

Álltában nem, külön kérésre, díjért küldünk. Laptophoz a töltő természetesen jár.

Igen, minden esetben biztosítunk megfelelő töltőt a laptophoz. Ez lehet gyári vagy utángyártott is mindkettő megfelelően működik. Amennyiben lehetséges mindig gyári töltőt biztosítunk.

Kosár

close