Intec PC Digitális Ajándékkártya

Készlet frissítve: 2024-04-19 05:43


1.000 Ft

A csomag várható érkezése hozzád 2024/04/21 - 2024/04/22
A szállítási címedet itt megadhatod de nem kötelező most

Nincs ötleted, mit ajándékozz a szeretteidnek, barátaidnak vagy kollégáidnak?

Ne aggódj, az Intec Ajándékkártyával mindenki mosolyogni fog! Ezzel az egyedi és személyre szabott ajándékkal megadod a lehetőséget, hogy kedvesed, családtagod vagy ismerősöd saját maga válogathasson a kiváló minőségű Intec termékek közül.

Miért válassz Intec Ajándékkártyát?

 1. Rugalmasság: Az Intec Ajándékkártya lehetővé teszi a szeretteid számára, hogy saját igényeik és ízlésük szerint válogathassanak a webáruházban kínált termékek közül.
 2. Bármilyen összegben elérhető: Az Intec Ajándékkártyát bármilyen összegben megvásárolhatod, így pontosan annyit költhetsz rá, amennyit szeretnél.
 3. Egyszerű és gyors vásárlás: Az ajándékkártya megvásárlása egyszerű és gyors: csak válaszd ki a kívánt összeget, add meg az e-mail címet, ahová elküldjük a kártyát, és máris kész vagy!
 4. Örök emlék: A digitális ajándékkártya környezetbarát, hiszen nincs papírhulladék, és az e-mailben megküldött kártya örökre megmarad a szeretted in-boxában.

Ajándékozz mosolyt és örömet minden alkalomra: születésnap, évforduló, karácsony, névnap, ballagás vagy akár csak egy meglepetés egy rossz nap után. Az Intec Ajándékkártyával biztosan nem lősz mellé! Érvényes, felhasználható a vásárlástól számított 12 hónapig.

Intec PC Digitális Ajándékkártya

MARADT MÉG KÉRDÉSED A TERMÉKRŐL?

Küldj üzenetet és gyorsan válaszolunk!

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS!

 • INGYENES FOXPOST KISZÁLLÍTÁS 100 000 Ft. felett!
 • 12 hónap garancia.
 • 14 napos elállási jog, pénzvisszafizetési garancia cégek részére is.
 • Minden laptop tartalmaz töltőt és akkumulátort is!
 • A laptopok 99%-ka nem magyar nyelvű billentyűzettel érkezik, lehetőség van felmatricázni magyar nyelvre!
 • Az A kategóriás termékek teljesen kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban vannak csupán kismértékű, enyhe karcok vagy használat nyomai láthatóak, de ez nem befolyásolja a működést. Akkumulátor állapota minimum 50% tehát 1 órát minden esetben működik a laptop
 • Ha azt látod a termék nevében hogy "B" kategória, akkor a következőket jelenti: A "B" kategóriás termékek teljesen kifogástalan műszaki állapotban vannak, csupán esztétikai okokból kap "B" kategóriát, tehát: kisebb karcok vagy használat nyomai láthatóak, kijelző foltos lehet, akkumulátor nincs benne vagy nullás, de ez nem befolyásolja a működést. Ha nem látsz "B" kategória megjelölést, akkor az teljesen hibátlan, tehát "A" kategória!!
 • Nyugodt szívvel ajánljuk ezeket a gépeket, olyan gépet nem kínálunk eladásra ami nem használható vagy nem elég gyors a munkához!
 • A RENEW/REFURB gépek jelentését itt megtalálod: https://intec.hu/kategoria/renew-refurb-gyari/Röviden: a gyárban felújított, új terméknek megfelelő működés, csupán kisebb esztétikai karc lehetséges, gyári dobozba és 24 hónap garanciával kínáljuk, szinte ÚJ, akár ajándékba is adhatod!
 • FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!
 • GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 12 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig.
 • BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.
 • Árak tartalmazzák a 27%-kos ÁFÁ-t

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK!

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Újdonság: a laptopok nagyrészét már szitázott magyar nyelvű billentyűzettel adjuk! A laptopok billentyűzete nagyrészt nem magyar nyelvű (francia,német főleg), kínálunk magyar nyelvű matricát amivel szépen, esztétikusan magyar nyelvűre módosítható. Csak és kizárólag ékezetes betűkkel rendelkező laptopokat kínálunk, tehát teljes mértékben magyar nyelven is működik, megtalálható rajta az íűúőóőé stb….

Kosár

close