, , ,

DELL OptiPlex 7450 AIO Touch – Intel Core i5 – 16 GB RAM – 512 GB SSD – Full HD – 23,8″ – garancia – 222.222 Ft


222.222 Ft288.888 Ft Br.

Törlés

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

A RENEW/REFURB gépek jelentését itt megtalálod:
https://intec.hu/kategoria/renew-refurb-gyari/
Röviden: a gyárban felújított, új terméknek megfelelő működés, csupán kisebb esztétikai hiba lehetséges, gyári dobozba és 24 hónap garanciával kínáljuk, szinte ÚJ, akár ajándékba is adhatod!

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT:
Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Mindent egy lapra tennél fel?

Válaszd a Dell OptiPlex AIO Touch ÉRINTŐKÉPERNYŐS számítógépünket, mely garantáltan a kedvenceddé válik kinézete, praktikussága és egyszerű használhatósága miatt, ráadásul most mindössze 222.222 Ft-ért szerezheted be nálunk a megszokott 6 hónap garanciával!

A gép egy 8. generációs Intel Core i5 processzorral, 16 GB RAM-mal, 512 GB SSD-vel és Windows 10 Pro operációs rendszerrel lett felszerelve. Szupergyors processzorának köszönhetően nem csak netezésre, irodai munkára és hétköznapi használatra ajánljuk, hanem nagyobb teljesítményt igénylő programok, illetve grafikai programok is könnyedén futtathatók rajta.

A képernyő átmérője 23,8″, kijelzője pedig FullHD, így tökéletesen megállja a helyét családi filmezős estéken is.   Ezen kívül megtalálsz még benne egy webkamerát is, mely megkönnyíti az életed, ha meetingekről, konferenciabeszélgetésekről, vagy akár távol élő rokonokkal való kapcsolattartásról van szó!

Szeretnéd meghosszabbítani a garanciaidőt? Megteheted, csak válaszd ki, melyik opció a legkedvezőbb számodra!

Memória

16 GB

Processzor

Intel Core i5-8500

SSD

512 GB

Kijelző méret

23.8"

Kijelző felbontás

1920×1080

Operációs rendszer

Windows 10 Pro

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

Kosár

close