, ,

HP Compaq Pro 6300 AIO – Core i3 – 4 GB – 250 HDD – Win 10 Pro – garancia – 60.000 Ft


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

60 .000 Ft78 .000 Ft Br.

Törlés

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

All in One gépet keresel szuper áron?

Megtaláltad, ugyanis mi most verhetetlen áron kínáljuk  a HP Compaq Pro 6300 All in One gépünket, melyben megtalálható egy 3. generációs Intel Core i3 processzor, 4 GB RAM, 250 GB HDD, integrált Intel HD Graphics videokártya, sőt, még Windows 10 operációs rendszer is! Használhatod munkára, tanulásra, filmezésre, netezésre, kikapcsolódásra.

Ára?

Mint ahogy már fent említettük az ára verhetetlen, hiszen a 6 hónap garanciával 60.000 Ft-ért elérhető ez a PC a webshopon és az üzletben egyaránt. Természetesen a garancia ebben az esetben is akár 24 hónapra bővíthető.

Miskolci vásárlóink megrendelését ingyen szállítjuk házhoz!

 

 

 

Processzor

Intel Core i3-3220

Memória

4 GB

Grafikus kártya

Intel HD Graphics

Merevlemez

250 GB

Operációs rendszer

Windows 10 Pro

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

SHOPPING CART

close