, , , ,

HP Elite 8200 AIO Intel Core i5 2. gen. – 8GB mem. – 500GB – DVD – garancia – 77600Ft

Raktárkészlet:

3 készleten


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

77600 Ft100880 Ft Br.

Törlés

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

.

HP Elite 8200 AIO gépeink jelentik a megoldást, hiszen egyszerre tudhatod le a gép és monitor vásárlást, ráadásul helyet is spórolsz. Csak állítsd a helyére és már kezdődhet is a munka és a tanulás. Most mindezt remek 77.600 Ft-os áron szerezheted be.

A gép Intel Core i5 processzorral, 8 GB memóriával és 500 GB-os merevlemezzel van szerelve, de a HDD-t akár SSD-re is cserélheted!

Teljesítménye könnyedén lehetővé teszi az irodában előforduló dokumentumszerkesztést és kezelést, e-mailezést, megbeszéléseken való részvételt, valamint a tanulás folyamán előforduló internetezést anyag gyűjtés céljából, leckeírást, chatelést, de kikapcsolódni is tökéletes, ha kedvenc filmjeidtől, vagy sorozataidról van szó.

A remek ár mellé azonnal kapsz 6 hónap garanciát a gépre, de ezt akár 24 hónapig is bővítheted. Miskolcon ingyenesen szállítjuk egyenesen hozzád a készüléket.

Cikkszám: PHAI250S8508200-1 Kategóriák: , , , ,
Processzor

Intel Core i5-2500S

Memória

8 GB

Merevlemez

500 GB

Kijelző méret

23"

Kijelző felbontás

1920×1080

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

SHOPPING CART

close