, , , ,

HP Compaq Elite 8300 MT Intel Core i5 3. gen. – 4 GB mem. – 250 GB HDD – Windows 10 pro – garancia – 45500Ft

Raktárkészlet:

1 készleten


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

45 .500 Ft59 .150 Ft Br.

Törlés

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

HP Compaq 8300 gépünk jó választás, hiszen Intel Core i5 processzorával, 4 GB memóriájával és 250 GB-os merevlemezével jól végezhetőek az egyszerű irodai munkák, az otthoni kikapcsolódás és ügyintézés, a tanulás és ebből adódóan tökéletes ajándék lehet egy frissen végzett diák számára, aki hasznát veheti első munkahelyén, vagy továbbtanulás esetén is.

Processzor

Intel Core i5-3470

Memória

4 GB

Merevlemez

250 GB

Operációs rendszer

Windows 10 Pro

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

SHOPPING CART

close