, , ,

HP Prodesk 600 G2 MT – Intel Core i5 6. gen. – 8GB mem. – 500GB HDD – DVDRW – Windows 10 Pro – garancia – 95000 Ft

Raktárkészlet:

1 készleten


95.000 Ft123.500 Ft Br.

Törlés

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

A RENEW/REFURB gépek jelentését itt megtalálod:
https://intec.hu/kategoria/renew-refurb-gyari/
Röviden: a gyárban felújított, új terméknek megfelelő működés, csupán kisebb esztétikai hiba lehetséges, gyári dobozba és 24 hónap garanciával kínáljuk, szinte ÚJ, akár ajándékba is adhatod!

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT:
Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Újabb sulis gép következik, amely irodában és otthon is egyaránt kiszolgál.

HP Prodesk 600 G2 MT gépünk 6. generációs Intel Core i5 processzorával és a rendelkezésre álló 8GB memóriával garantáltan gond nélkül birkózik meg a tanuláskor, vagy az irodai és az otthoni használat során felmerülő feladatokkal. A gép 500GB-os merevlemezére már telepítve van a Windows 10 pro operációs rendszer.

Modern, gyors mi kellhet még? Persze, hogy a jó ár, de ez ezúttal sincs másképp, hiszen alap 6 hónapos garancia esetében az ára mindössze 95.000 Ft.

A Miskolcon élők továbbra is igénybe vehetik ingyenes házhozszállításunkat!

Processzor

Intel Core i5-6500

Memória

8 GB

Merevlemez

500 GB

Operációs rendszer

Windows 10 Pro

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

Kosár

close