, , ,

Dell Optiplex 7010 MT – Intel Core i7 3. gen – 8GB mem. – 500GB HDD – Windows 10 – garancia – 69900 Ft

Raktárkészlet:

2 készleten


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

69 .900 Ft90 .870 Ft Br.

Törlés

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Dell Optiplex 7010 gépünk magáért beszél, elég megemlíteni Intel Core i7 processzorát, vagy 8 GB memóriáját és máris jól látszik, hogy nem egy lomha gépről van szó. 500 GB-os merevlemezén könnyedén tárolhatod a munkához szükséges adatokat, vagy akár kedvenc filmjeidet és sorozataidat. A még pörgősebb végeredményért pedig kérheted SSD bővítéssel is!

Processzor

Intel Core i7-3770

Memória

8 GB

Merevlemez

500 GB

Operációs rendszer

Windows 10 Pro

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

SHOPPING CART

close