,

Fujitsu D756 SSF PC Intel Core i3 6. gen. – 8GB mem. – 500GB HDD – Windows10 Pro – garancia – 63000Ft

Raktárkészlet:

2 készleten


63.000 Ft81.900 Ft Br.

Törlés

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

A RENEW/REFURB gépek jelentését itt megtalálod:
https://intec.hu/kategoria/renew-refurb-gyari/
Röviden: a gyárban felújított, új terméknek megfelelő működés, csupán kisebb esztétikai hiba lehetséges, gyári dobozba és 24 hónap garanciával kínáljuk, szinte ÚJ, akár ajándékba is adhatod!

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT:
Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Vékony PC, mely kis helyen is elfér, irodába és otthonra egyaránt?

Fujitsu D756 SSF számítógépünk gond nélkül állja meg helyét az említett területeken, valamint elhelyezése is könnyebb, méreteinek köszönhetően. A gép könnyedén birkózik meg az ezen területeken előforduló feladatokkal, legyen szó dokumentumokról, filmekről, sorozatokról, webes böngészésről, chatelésről, vagy tanulásról.

A garancia bővítés és az ingyenes miskolci kiszállítás ennél a gépnél is igénybe vehetőek, valamint ezúttal is remek, mindössze 63000 Ft-os ár párosul a 6 hónap alap garancia mellé.

Processzor

Intel Core I3-6100

Memória

8 GB

Merevlemez

500 GB

Operációs rendszer

Windows 10 Pro

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

Kosár

close