,

Fujitsu D756 SSF PC Intel Core i3 6. gen. – 8GB mem. – 500GB HDD – Windows10 Pro – garancia – 63000Ft

Raktárkészlet:

2 készleten


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

63 .000 Ft81 .900 Ft Br.

Törlés

 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál!

Cofidis áruhitel Miskolc

 

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

Vékony PC, mely kis helyen is elfér, irodába és otthonra egyaránt?

Fujitsu D756 SSF számítógépünk gond nélkül állja meg helyét az említett területeken, valamint elhelyezése is könnyebb, méreteinek köszönhetően. A gép könnyedén birkózik meg az ezen területeken előforduló feladatokkal, legyen szó dokumentumokról, filmekről, sorozatokról, webes böngészésről, chatelésről, vagy tanulásról.

A garancia bővítés és az ingyenes miskolci kiszállítás ennél a gépnél is igénybe vehetőek, valamint ezúttal is remek, mindössze 63000 Ft-os ár párosul a 6 hónap alap garancia mellé.

Processzor

Intel Core I3-6100

Memória

8 GB

Merevlemez

500 GB

Operációs rendszer

Windows 10 Pro

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

SHOPPING CART

close