,

Fujitsu Esprimo 65625 – AMD Athlon 64 X2 5000+/ 2GB RAM/ 80GB HDD/ DVD/ 9 900 Ft


9.900 Ft12.870 Ft Br.

Törlés

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

A RENEW/REFURB gépek jelentését itt megtalálod:
https://intec.hu/kategoria/renew-refurb-gyari/
Röviden: a gyárban felújított, új terméknek megfelelő működés, csupán kisebb esztétikai hiba lehetséges, gyári dobozba és 24 hónap garanciával kínáljuk, szinte ÚJ, akár ajándékba is adhatod!

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT:
Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Hihetetlen ajánlat!

Szeretnél egy számítógépet, amit kifejezetten chat-elésre, Facebook-ozásra, internetezésre  használnál? Esetleg egy olyan rokonodnak szánnád, aki nem egy számítógép guru, de megtanítanád a közösségi oldalak használatára, hogy az interneten keresztül tartsd vele a kapcsolatot? Akkor válaszd a mai ajánlatunkban szereplő Fujitsu gépet, mindössze 9.900 Ft-ért a szokásos 6 hónap garanciával!  Igen, jól olvastad, a Fujitsu Esprimo 65625 asztali gépünket most 9.900 Ft-ért tudod beszerezni!

Szeretnéd ezt a gépet, de túl gyengének találod a konfigot? Jó hírünk, hogy választhatod 4 GB RAM-mal és 320 GB HDD-vel is, szintén baráti áron, 15.900 Ft-ért!

Szokásunkhoz híven ezt is ingyenesen szállítjuk ki Miskolc területén belül!

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
Processzor

AMD Athlon 64 X2 5000+

Memória

2 GB

Merevlemez

80 GB

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

Kosár

close