,

Fujitsu Esprimo P5730 – Intel Core2Duo E7300 – 4GB mem. – 160GB HDD – Windows 10 Próba – garancia – 17000Ft


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

17 .000 Ft Br.

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Egyszerű gép, egyszerű feladatokra, rendkívül olcsón

Ha ilyen gépre van szükséged, akkor jó hírünk van, Fujitsu Esprimo P5730 gépünk ugyanis pontosan ilyen gép. Core2Duo processzora és a 4GB memória pont elég, ha internetezős, e-mailezős, vagy netbankolós gépet keresel. Unod ezeket a kis képernyős tableten, vagy telefonon csinálni, de ezen eszközök mellé már nem szeretnél drága gépre beruházni? Szerencsére Fujitsu gépünk ára is kiváló, mindössze 17.000 Ft!

Processzor

Intel Core 2 Duo E7300

Memória

4 GB

Merevlemez

160 GB

Operációs rendszer

Windows 10 Próbaverzió

Garancia

1 hónap

SHOPPING CART

close