,

HP 6300 PRO MT Intel Core i5 3. gen – 4 GB mem. – 250GB HDD – Windows – garancia – 45.000Ft

Raktárkészlet:

Nincs raktáron, de gyorsan beszerezzük: 1-3 munkanap


45.000 Ft58.500 Ft

Törlés

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

A RENEW/REFURB gépek jelentését itt megtalálod:
https://intec.hu/kategoria/renew-refurb-gyari/
Röviden: a gyárban felújított, új terméknek megfelelő működés, csupán kisebb esztétikai hiba lehetséges, gyári dobozba és 24 hónap garanciával kínáljuk, szinte ÚJ, akár ajándékba is adhatod!

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT:
Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Iroda, munka, otthon, kikapcsolódás.

Ahogy ezek összefüggnek, úgy kapcsolódik a témához HP 6300PRO asztali számítógépünk, amely kitűnően használható irodánkban az ott felmerülő feladatok elvégzéséhez, de tökéletes választás az otthoni teendőkhöz, mint pl. netbank, vagy élvezhetjük szabadidőnket Facebookon, az interneten, egy jó film, vagy sorozat mellett. A gép ezt Intel Core i5 processzorával és 4GB memóriájával tökéletesen támogatja. Ha az alap 6 hónap garancia mellett döntünk, akkor mindössze 45.000 Ft-ért vásárolhatjuk meg. A miskolci ingyenes kiszállítás továbbra is igénybe vehető!

Processzor

Intel Core i5-3470

Memória

4 GB

Merevlemez

250 GB

Operációs rendszer

Windows 10 Pro

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

Kosár

close