, , ,

HP 6000 PRO MT Intel Core 2 Quad – 4 GB – 500 GB HDD – DVD – Win. 10 Pro – garancia – 29.900 Ft

Raktárkészlet:

5 készleten


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

29 .900 Ft59 .900 Ft Br.

Törlés

 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál!

Cofidis áruhitel Miskolc

 

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

Olcsó számítógép operációs rendszerrel otthoni, vagy irodai teendőid elvégzésére?

Naná! Mai posztunk sztárja ezúttal nem más, mint a HP 6000 PRO MT, ami kitűnő választás, ha olcsón szeretnél minőséghez jutni! Intel Core 2 Quad processzorának, 4 GB RAM-jának (amely ezúttal is tovább bővíthető) és 500 GB HDD-jének (SSD-re cserélhető) köszönhetően hibátlanul veszi a hétköznapi akadályokat! Merevlemezén már előre telepített Windows 10 Pro operációs rendszer található, így azzal sem kell vesződnöd!

Áráról annyit, hogy ezúttal sem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, ugyanis az alap 6 hónap garanciával, mindösszesen csak 29.900 Ft-ba kerül!

Szeretnéd a garanciát bővíteni? Nálunk akár 24 hónapra terjesztheted a garancia idejét!

Miskolci vásárlóink ebben az esetben is igényelhetik az ingyenes házhozszállítást!

Processzor

Intel Core 2 Quad Q8400

Memória

4 GB

Merevlemez

500 GB

Operációs rendszer

Windows 10 Pro

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

SHOPPING CART

close