, , , ,

Lenovo Thinkpad X220 Intel Core i5 2. gen – 4GB mem. – 160GB SSD – 12″ – HDR – cam – Windows 10 Pro – garancia – 89000Ft

Raktárkészlet:

2 készleten


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

89 .000 Ft115 .700 Ft Br.

Törlés

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Tulajdonságok:

Lenovo ThinkPad X220 széria
Könnyű hordozhatóságáról, a rendkívül hosszú készenléti idejéről és remek teljesítményéről ismert. A 12,5″-os ThinkPad X220 sok újdonsággal szolgál, többek közt 16:9 képarányú kijelzővel, Intel második generációs Core processzorral, nagy méretű touchpaddal.
A megszokott ThinkPad esztétika jellemzi a ThinkPad X220-at, a gumírozott külső borítással és a fém Lenovo logóval. A kis méretéhez képest a csatlakozók szép számban találhatók a ThinkPad X220-on. A jobb oldalon található az SD kártyaolvasó, az Ethernet csatlakozó, fejhallgató kimenet, USB csatlakozó. A bal oldal ad helyet a VGA kimenetnek, a DisplayPortnak, két USB csatlakozóknak, és az ExpressCard/54 nyílásnak.
A ThinkPad notebookok a környezettudatos hordozható személyi számítógépek legújabb szintjét képviselik. A nagy teljesítményű processzoroktól és grafikától az ultra vékony designon át a kivételesen hosszú akkumulátoros üzemidőig, a ThinkPad modellek minden üzleti igénynek megfelelnek.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , ,
Processzor

Intel Core i5-2520M

Memória

4 GB

SSD

160GB

Kijelző méret

12.5"

Kijelző felbontás

1366×768

Operációs rendszer

Windows 10 Pro

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

SHOPPING CART

close