, , ,

Lenovo ThinkPad x230 Core i5 – 3320 M – 8 GB – 240 GB SSD – cam – 12″ – Win 10 – garancia – 89.000 Ft


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

89 .000 Ft115 .700 Ft Br.

Törlés

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Online oktatás, meeting, videochat?

A Lenovo ThinkPad x230-nak egy nem jelent kifogást! Intel Core i5 procija, 8 GB RAM-ja, 240 GB-os SSD-je és beépített kamerája gondoskodik arról, hogy akadozásmentesen légy jelen az online tanórádon, vagy a fontos megbeszéléseden! 12″ mérete pedig azért felelős, hogy könnyen előkaphasd bárhol, bármikor, és tényleg ne maradj le semmiről!

SSD-jére előzetesen felkerült a Windows 10 Pro operációs rendszer is, így használat előtt nem lesz szinte más dolgod csak az, hogy kicsomagold.

Ára teszi igazán kiemelkedővé ezt az ajánlatot, ugyanis a kiváló tulajdonságai ellenére, 6 hónap garanciával csak 89.000 Ft-ba kerül a laptop, ami azért valljuk be, nem rossz. Természetesen a garancia most is bővíthető, sőt igénybe vehető az áruhitel szolgáltatásunk is, melynek segítségével 0 Ft önerővel viheted haza!

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,
Processzor

Intel Core i5-3320M

Memória

8 GB

SSD

240 GB

Kijelző méret

12"

Operációs rendszer

Windows 10 Pro

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

SHOPPING CART

close