, , , ,

Lenovo Thinkpad T450 Intel Core i5-5300U – 8GB mem. – 180GB SSD – 14″ – HD+ – TOUCH – Dokkoló – garancia – 121990Ft

Raktárkészlet:

2 készleten


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

121 .990 Ft158 .587 Ft Br.

Törlés

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Lenovo Thinkpad T450 gépünk már alapjaiban véve jó választás, ha irodai munkára, homeoffice-ra, tanulásra, vagy kikapcsolódásra szeretnéd használni. Azért, hogy ne legyen gond a használattal, Intel Core i5 processzora, 8 GB memóriája és 180 GB-os SSD-je a felelős. Az SSD-n már telepítve van egy Windows 10 operációs rendszer, ezért azonnal használatba is veheted.

Ha szereted hordozni a gépet és szereted, hogy amikor kell, akkor kész is a használatra, akkor ezt a géped imádni fogod, hiszen 2 akkumulátorral is rendelkezik. Nem elég? Most ajándékba adunk hozzá egy dokkolót is, mely az USB portok és a monitor csatolók bővítésén kívül további töltést tesz lehetővé.

Processzor

Intel Core i5-5300U

Memória

8 GB

SSD

180 GB

Kijelző felbontás

1600×900

Kijelző méret

14"

Panel típusa

Touch

Operációs rendszer

Windows 10 Pro

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

SHOPPING CART

close