, , ,

Toshiba Satellite B551 Intel Core i5 2. gen – 4 GB mem. – 320 GB HDD – 14″ – 1366×768 – windows – garancia – 71500Ft

Raktárkészlet:

Nincs raktáron, de gyorsan beszerezzük: 1-3 munkanap


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

71 .500 Ft92 .950 Ft Br.

Törlés

 

TÖBB DARAB TERMÉK VÁSÁRLÁS ESETÉBEN KEDVEZMÉNY BIZTOSÍTUNK! 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

Ha "B" kategóriás terméket választod ezt mindenképp olvassa el:
A “B” kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a “B” kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek. Részletek itt.

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

áruhitel akár 0 Ft. önerővel!
áruhitel akár 0 Ft. önerővel!

Amerikai billentyűzettel keresel laptopot, alap felhasználásra? Magadnak, vagy itthon vendégeskedő rokonoknak, barátoknak, kollégáknak keresel laptopot dolgozni, kikapcsolódni, esetleg tanulni? Toshiba Satellite B551 laptopunk tud mindent amire szükséged lehet! Ezt Intel Core i5 processzorának, 4 GB memóriájának és 320 GB-os merevlemezének köszönheti.
A rutinosabbak már látják is a benne rejlő lehetőségeket, ugyanis memóriája bővíthető, merevlemeze pedig SSD-re cserélhető.
Beépített Wifi-vel ugyan nem rendelkezik, de ha ez elengehetetlen, akkor könnyedén áthidalható USB Wifi stick használatával, beépített kamerát sem kapott, de ezt is könnyedén pótolni tudjuk készleten lévő HD webcamjainkkal. Amit viszont kapott, az a jó árcédula, ugyanis a megszokott 6 hónapos garancia mellett, mindössze 71.500 Ft-ért veheted meg!
Miskolc területén pedig ingyenesen ki is szállítjuk!

Processzor

Intel Core i5-2520M

Memória

4 GB

Merevlemez

320 GB

Kijelző méret

14"

Kijelző felbontás

1366×768

Operációs rendszer

Windows 10 Próbaverzió

Garancia

12 hónap, 24 hónap, 6 hónap

SHOPPING CART

close