,

ASUS Rog Strix Radeon RX570 4GB DDR5

Raktárkészlet:

3 készleten


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

32 .690 Ft37 .690 Ft

Kiürítés

 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál!

Cofidis áruhitel Miskolc

 

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

A remek ajánlatokból és a jó videokártyákból sosem elég, ezért mai posztunk főszereplője ASUS Strix AMD Radeon RX570 4GB kártyáink!

A GPU tökéletes választás a ma népszerű játékok futtatására, de lehetővé teszi, hogy gépünket TV-re kötve nagyobb felbontásban élvezzük filmjeinket és sorozatainkat, valamint akkor is jó választás, ha videót és képeket akarunk szerkeszteni. A kártyák alap ára igen kedvező, mindössze 32690 Ft. A garancia bővítés és az ingyenes miskolci kiszállítás egyaránt elérhető!

Memória

4 GB

Memória típusa

GDDR5

VGA csatoló

PCI-Express

Tápellátás

1×8 tű

Garancia

1 hónap, 6 hónap

SHOPPING CART

close