,

Sapphire Nitro+ Radeon RX 570 4GB

Raktárkészlet:

7 készleten


Mutasd meg ezt a terméket a barátodnak

34 .550 Ft39 .550 Ft Br.

Kiürítés

 

FELÚJÍTOTT, HASZNÁLT: Tisztítjuk, újra pasztázzuk, szükség esetében alkatrészt is cserélünk a termékben és teszteljük, csak ezután kerül értékesítésre. Tehát nyugodt szívvel ajánljuk, hiszem ezért vállalunk rá akár 24 hónap garanciát!

GARANCIA: Minden felújított, használt termékre alapértelmezetten 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, ez kiterjeszthető egészen 24 hónapig, ezért változik az ár a termék árnál!

Cofidis áruhitel Miskolc

 

BÉRBE ADUNK egy, akár több napra, hónapra is felújított, használt laptopot, számítógépet, monitort, további információt itt.

Videokártyát keresel olcsón, hogy felzárkózhass a ma népszerű játékok játszásával, mint például a Call of Duty:Warzone, LoL, DoTA2, CS:GO, R6S, Apex Legends? Válaszd Sapphire Nitro+ Radeon RX 570 kártyáink egyikét, amelyet most hihetetlen áron, mindössze 34.550 Ft-ért kaparinthatsz meg az alap garanciával, viszont a garanciát akár bővítheted is!

Megtetszett az ajánlat és szeretnél szert tenni az összes elérhető kártyára? Most megteheted, ugyanis ez egy egyedi ajánlat! Ha az összes GPU-t megvásárolod, akkor darabjának ára 34.550 Ft helyett csak 31.600 Ft lesz! Csapj le rájuk egyben!

Memória

4 GB

Memória típusa

GDDR5

VGA csatoló

PCI-Express

Tápellátás

1×6 tű, 1×8 tű

Garancia

1 hónap, 6 hónap

SHOPPING CART

close