, , ,

Lock On Air Combat Simulator (PC)

Raktárkészlet:

Nincs raktáron, de gyorsan beszerezzük: 1-3 munkanap


Hasznosnak találtad? Kérlek, akkor oszd meg!

1 087 Ft Bruttó

Nincs raktáron, de gyorsan beszerezzük: 1-3 munkanap

Tulajdonságok:

A Nyugat és Kelet találkozása az égboltért vívott csatában…

A Fekete-tenger körzetében kialakult állapot veszélyezteti a világbékét. Ellenséges területeken végrehajtott merész küldetésekkel még elkerülhető a katasztrófa.

Repülőszimulátor: egy sor harci repülőt vezethetsz az eddigi legvalósághűbb grafikájú és az igazi vadászok hangját tökéletesen visszaadó játékkörnyezetben.

Az izgalmas hadjáratok, a tökéletes repülési fizika valamint a küldetésszerkesztő révén a Lock On a repülés határtalan élményét nyújta a hangsebesség felett!

Nyolc repülőgéptípus: A-10 A Warthog, F-15C Eagle, Su-27 Flanker B, Mig-29 Fulcrum A, Mig-29 Fulcrum C, Su-25 Frogfoot, Su-33 Flanker D és a német Mig-29 Fulcrum A, valamint 50 féle számítógéppel vezérelt típus. Rengeteg küldetéstípus, köztük gyakorlatok, gyorsjáték, illetve a küldetéseket előlészítő küldetéstervező és 20 önálló küldetés, mind önálló háttérrel és történettel. Beállítható valósághűség és nehézségi szintek a kezdő, illetve a profi pilótáknak. A játékban tökéletesen modellezett repülési fizika és aerodinamika, illetve a tájékozódást segítő töménytelen beállás várja a légtér elszánt lovagjait. Egymás ellen, vagy csapatban játszható multiplayer játéklehetőség. Lenyűgöző 3D tárgyak és felszín a legfejlettebb szimulátorban; repülők, tankok, épületek tökéletes részletességgel kelnek életre. Élethű hangeffektek és hangzáskörnyezet, folyamatos kommunikáció a személyzettel, az AWACS felderítéssel és a toronnyal.

Garancia: Nincs

Cikkszám: 5999559733130 Kategóriák: , , , Címke:
Gyártó

X