fbpx

Shadow Tactics: Blades of the Shogun (PC)

Raktárkészlet:

Nincs raktáron, de gyorsan beszerezzük: 1-3 munkanap


Hasznosnak találtad? Kérlek, akkor oszd meg!

11 402 Ft Bruttó

Nincs raktáron, de gyorsan beszerezzük: 1-3 munkanap

30 000 Ft. ár felett elérhető COFIDIS hitelre 0 Ft. kezdőrészlettel! Részletek itt: https://intec.hu/cofidis-hitel-lehetoseg/

Tulajdonságok:

A Shadow Tactics egy kemény taktikai lopakodójáték, amely Japánban játszódik az Edo-korszakban.

Irányítsd a halálosan pontos szakértők csapatát, és osonj az árnyékban az ellenség között. Válaszd ki a taktikádat, és épülj be a hatalmas várak, a havas hegyi monostorok vagy az eldugott erdei táborok lakói közé. Állíts fel csapdákat, mérgezd meg ellenfeleidet, vagy kerüld el a küzdelmet az ellenséggel.

A csoport tagjai nagyon eltérő személyiséggel rendelkeznek. Először úgy tűnik, hogy csapatban szinte lehetetlen együtt dolgozniuk. Mégis a sokadik küldetést követően a bizalom kialakul, és barátságok szövődnek. A szereplők között élénk kapcsolat alakul ki, és a csapat minden egyes tagjának szembe kell néznie saját démonaival.

A csapat egyik vezetője Hayato, egy agilis ninja, aki csendesen tisztítja meg az utat az ellenség között kardjával és surikenjével. Mugen szamuráj viszont egy erőteljesebb megközelítés híve, és több ellenséget képes egyszerre kiiktatni, de ez a rugalmasság rovására megy. Aiko az álcázás mestere, gésának öltözve vonja el az ellenség figyelmét. Az utcakölyök Yuki pedig csapdákat állít fel halálos végzetük felé terelve az ellenséget. A relytéjes orvlövész, Takuma viszont puskájában bízik, és távolról szedi le az ellenséget.

A játékosnak gondosan fel kell mérnie lehetőségeit a bonyolult küldetések teljesítéséhez: hogyan viselkednek a különböző szereplők egy csapatként? Melyikük rendelkezik a legjobb felszereléssel az adott feladat elvégzéséhez? Hogyan tudják a legjobban végrehajtani a küldetést? Alkosd meg egyedi taktikádat, győzd le az ellenfelet, és teljesítsd a küldetéseket.

Játssz el öt teljesen különböző szereplőt egyedi képességeiket kihasználva Küzdd le a lehetetlennek tűnő kihívásokat, ahol tízszeres túlerővel nézel szembe Találj többféle módot az ellenség megsemmisítésére elképzeléseid szerint Ugrálj a tetőkön, mássz fel hatalmas épületekre, és támadj felülről Fedezd fel az Edo korszak ősi Japánjának csodálatos tájait Válssz három nehézségi szint közül képességeidnek megfelelően

Garancia: Nincs

Cikkszám: 4cc48db5064b Kategória: Címke:
Gyártó