DELL Precision 3541 Laptop Core i5 9400H 8GB 256GB SSD Quadro P620 FHD Win 10 Pro fekete /M3541-3/

Raktárkészlet:

Nincs raktáron, de gyorsan beszerezzük: 1-3 munkanap


Kérlek oszd meg barátaiddal!

537 .842 Ft Bruttó

Nincs raktáron, de gyorsan beszerezzük: 1-3 munkanap

Cofidis áruhitel Miskolc

Tulajdonságok:

Hihetetlen teljesítmény kedvező áron. Akár 8 magos Intel® Core™ i9 processzorokkal és Dell Precision Optimizer szoftverrel az alkalmazások lehető legjobb teljesítményéért.

Alkotás korlátok nélkül

A Dell Precision mobil munkaállomások nagy igénybevételt jelentő körülmények között is kiváló teljesítményt nyújtanak. A legújabb Intel® processzoroknak, a professzionális NVIDIA® grafikus kártyának és a Dell Precision Optimizer szoftvernek köszönhetően ezek a munkaállomások megfelelő teljesítményt és sebességet biztosítanak ötletei kibontakoztatásához.

Nagyobb teljesítmény. Kisebb méret

Intelligens teljesítmény: Mobil munkaállomásához a legújabb, 9. generációs Intel® Core™ processzorok vagy Xeon® processzorok közül választhat (a hibajavító kódolást alkalmazó (ECC) memóriával érhető el). Ez a feldolgozási teljesítmény és a saját fejlesztésű Dell Precision Optimizer szoftver együtt gondoskodik róla, hogy a rendszer mindig csúcsteljesítményen fusson.

Professzionális grafika: A következő generációs NVIDIA® Quadro® professzionális grafikus kártya és a 4 GB memória révén hatékonyan dolgozhat az olyan nagy teljesítményigényű alkalmazásokkal, mint a 2D-s és 3D-s CAD-alkalmazások.

Gyors, megbízható memória: A 2666 MHz-es, akár 32 GB-os nagy sebességű memóriának köszönhetően felgyorsíthatja munkafolyamatait, és jobb válaszidőt érhet el.

Bőséges tárhely: Az akár 4 TB-os nagy sebességű tárhelynek köszönhetően laptopján tárolhatja minden tervét.

Maximális megbízhatóság: Az opcionális 6 cellás, 97 Wh-s, ExpressCharge-kompatibilis akkumulátor kivételesen hosszú akkumulátoros üzemidőt biztosít, így megszakítás nélkül dolgozhat.

Magával ragadó látvány és nagyobb produktivitás: A nagy fényerejű, full HD felbontású, tükröződésmentes érintőképernyős vagy nem érintőképernyős kijelzőn könnyedén áttekintheti a grafikus alkalmazások és táblázatok minden részletét, és kényelmesen dolgozhat.

Úttörő innováció: A számítógépet könnyedén és kényelmesen magával viheti bárhová, így mindig produktív maradhat. A mindössze 1,97 kg kezdő tömegű munkaállomás az elődjéhez képest 10%-kal könnyebb, prémium anyagokból készült.

Maximális rugalmasság: A számos portnak, többek között a Thunderbolt™-, HDMI- és USB-portoknak köszönhetően minden szükséges eszközt könnyedén csatlakoztathat.

Biztonságos és hatékony munka

Hatékony érintésvezérlés: Az opcionális Windows Hello ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően csakis Ön férhet hozzá a munkáihoz. Egyszerűen helyezze ujját az érzékelőre, és máris nekiláthat a következő feladatnak. Vagy frissítsen a Windows Hello infravörös kamerára, és jelentkezzen be egyetlen pillantással.

Lezárható webkamera: A valamennyi Precision munkaállomáson elérhető új funkció, a webkamerazár segítségével bármikor lezárhatja webkameráját. A magánszférája védelme érdekében manuálisan lezárhatja a webkamerát, és feloldhatja, amikor videokonferenciát szeretne folytatni vagy fényképeket szeretne készíteni.

Dell Reliable Memory Technology Pro: A Dell Reliable Memory Technology (RMT) Pro megóvja munkáját a rendszer potenciális összeomlásától. A kizárólag a Dell által használt RMT Pro technológia az ECC memóriával együttműködve képes valós időben észlelni és kijavítani a memóriahibákat.

Ragyogó, mint az ötletei

Az Ön igényeihez igazítva: A mobil munkaállomásokhoz ingyenesen mellékelt Dell Precision Optimizer (DPO) automatikusan finomhangolja a munkaállomást, hogy az egyes programok a lehető leggyorsabban fussanak. Ez az egyetlen olyan munkaállomás-optimalizáló szoftver, amelynek segítségével az IT-rendszergazdák SCCM- és KACE-integráción keresztül távolról javíthatják a számítógépek teljesítményét.

Prémium szintű, testreszabott teljesítmény: Frissítsen az új Dell Precision Optimizer prémium verzióra, a világ első, munkaállomásokhoz kínált mesterségesintelligencia-alapú teljesítményoptimalizáló szoftverére! Ez a program megtanulja bármely felhasználó által meghatározott alkalmazás viselkedését, gépi tanulás útján felismeri az optimalizálási lehetőségeket, és alkalmazza a teljesítményjavításokat.

Garancia: 3 év

Cikkszám: 59a318b4e965 Kategória: Címke:
Gyártó