24″ DELL SE2419HR LED monitor fekete

Raktárkészlet:

Nincs raktáron, de gyorsan beszerezzük: 1-3 munkanap


Kérlek oszd meg barátaiddal!

54 .533 Ft Bruttó

Nincs raktáron, de gyorsan beszerezzük: 1-3 munkanap

Cofidis áruhitel Miskolc

Tulajdonságok:

23,8 hüvelykes monitor vékony keretekkel és kompakt talapzattal, amely egyaránt maximalizálja a képernyőterületet és a szabad helyet az íróasztalon – hogy Önnek már csak a játékaira, videóira és fájljaira kelljen figyelnie.

Minden irányból lenyűgöző

Függetlenül attól, hogy hol ül, a képsíkváltó technológiának köszönhetően a színek konzisztensek maradnak a teljes 178°/178° széles betekintésiszög-tartományban.

Ragyogó kivitel

Elegáns részletek: A vékony keretek áramvonalas, modern megjelenést biztosítanak, amelyek bármilyen környezetben jól mutatnak.

Kompakt és megbízható: Az állvány most 30%-kal kisebb, így a stabilitás megőrzése mellett több helyet biztosít az asztalon. A beépített tápegység tovább csökkenti a kábelrengeteget.

Többféleképpen használható: A monitor könnyedén a legmegfelelőbb betekintési szögbe dönthető.

Szemkímélő: A Dell Comfort View nagyobb védelmet biztosít a szemnek, a villódzásmentes és tükröződésmentes képernyő pedig minimalizálja a zavaró tényezőket.

Egyenletes és élethű képminőség

A szakadozásmentes játékélmény érdekében ez az AMD Radeon FreeSync™-kompatibilis monitor 75 Hz-es frissítési sebességet biztosít.

Műszaki adatok

Jellemzők: Arzénmentes üveg és higanymentes panel A kijelző bevonata: 3H keménységű tükröződésmentes bevonat Háttér-világítási technológia: LED-es szélvilágítási rendszer Betekintési szög: 178° függőleges/178° vízszintes Képponttávolság: 0,2745 mm × 0,2745 mm Kompatibilis a Dell Display Manager szoftverrel: Igen, és a Dell Easy Arrange funkcióval Színskála: 72% NTSC (CIE 1931) Színmélység: 16,7 millió Adaptive sync technológia: AMD Radeon FreeSync™ technológia Kompatibilis a Dell Display Manager szoftverrel: Igen, és a Dell Easy Arrange funkcióval Dönthetőség: -5° és 21° között Vékony keret: Igen, 3 oldalon keskeny keret TÜV-minősítés: Igen, Dell ComfortView és villódzásmentes Csatlakozó biztonsági zárhoz: Igen

Garancia: 3 év

Cikkszám: 19ae9833ce19 Kategória: Címke:
Gyártó